Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
İşte o istisna sınıfından kurtulamadık bir türlüistisnalar kaideyi bozmaz hocam d.
İşte o istisna sınıfından kurtulamadık bir türlüistisnalar kaideyi bozmaz hocam d.
valla hocam bmw yerine hyundai'a binsinler artık ne diyim
Dükkanda en yüksek araç fiorino ?Fikoloji ve fikolojinin patronu gibilerinin yaptıkları işi de kazanç oranlarını da iyi bilirim ki hiç birisinde bırakın BMW yi HYUNDAİ yi, bir çoğunun binek otomobilleri dahi yoktur. İşletme bünyesindeki yine kendilerine ait olan ticari araçlarla evlerine gider gelirler değerli kardeşim
Ohhh,mis gibi işte :speechless:Dükkanda en yüksek araç fiorino ?
Abi bu servis 5 araç var zaten mazota yetişemiyorsun yakında h100 e tüp takacağız ?Ohhh,mis gibi işte :speechless:
Sevgili fikoloji,bende sevindiğimden değil,aslında kızdığımdan verdim bu cevapların tümünü,"mis gibi" derken :smile:Abi bu servis 5 araç var zaten mazota yetişemiyorsun yakında h100 e tüp takacağız ?
Ben anladım abi seni sıkıntı yok ?Sevgili fikoloji,bende sevindiğimden değil,aslında kızdığımdan verdim bu cevapların tümünü,"mis gibi" derken :smile:
valla hocam bmw yerine hyundai'a binsinler artık ne diyim
Ağzına sağlık haklısın evliler bile geçinemiyor heleki ev kiraysa biberin kilosu olmuş 25 domates 8 tl soğan patates ateş pahası şuna zam buna zam insanlar böyle zengin oluyormadem konu canlanmis bir düzeltme yapiyim The_SreT in paylastigi listede almanya 2400 dolar diyor su anda 2122 euro ya denk gelen bu para dogru degil burda ücretler genelde saat ücreti olarak belirlenir vasifsiz isci icinde o saat ücreti 9,19€ haftalik standart 40 saat den aylik 160 saat calismayi hesaplarsak yaklasik 1470 euroya geliyor meslek sahibiyseniz minimum saat ücretiniz farkli oluyor bir kac örnek: cati ustasi 13,20 Euro, elektrik montaj: 11,40 Euro boyaci: 12,95 Euro isci (genel) 12,20 Euro usta (genel) 15,20 Euro pedagog: 15,72
brans egitim ve meslek zorluguna göre bu ücretler artabildigi gibi is yeride fazlasini verebilir bu yasal olarak alt limit