K
kaya.cihat92
Aktif Üye
- 6 Kas 2017
- 555
Asgari ucretin 2020 lira olmasi iyi mi oldu kotü mü oldu sevgili forumdaşlar
İsterse 5000₺ olsun asgari ücret.
Maaş zammına göre enflasyon zammı konulur. Alım gücü yine rolantiye girer. İşveren işçi cıkartır vs vs...
birşeylerin düselmesi için maaş zammına nazaran tüketim yerine üretim arttırılmalı. O zaman bişeyler rayına oturur
( bizde burda ancak böyle suya yazılan misali yazar dururuz ??)
Hadi bakalım ?Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yılbaşından itibaren elektrik fiyatlarında konutlarda yüzde 10 indirim yapıyoruz. Konutlarda ve küçük orta ölçekli işletmeler ile ticarethanelerde kullanılan doğal gazın fiyatında da yüzde 10'luk bir indirime gidiyoruz." dediZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sen ürünlere yüzde 120 zam koy ondan sonra yüzde 20 indirim yap.Ondan sonra müşteri gelecek diye bekle çok beklerlerŞu an AVM'nin birinde kasiyerlik yapıyorum. AVM'ye gelen kişi sayısı geçen yıla oranla 1/3 azalmış durumda. Fiyatlara zam yapılmıyor. Zam yaptığınız zaman hiç müştei gelmiyor. Alınan ürünler zamlanıyor. Ama satılan ürünlere zam yapılamıyor. Esnaf, kirayı ödemekte zorlanıyor. Şimdilik herkes kafasını kaşıyor. Çoğu satma niyetinde ama alıcı yok.