Web sunucu kullanmıyorum. Amaç aslında sadece uzaktan basit bir şekilde adminlik yapmak. Anakart Intel Atom D2550 işlemciliweb arayüzü değilde homarr yada heimdall dashboard kullanabilirsin. aşağıya homarr örneği bırakıyorum. webarayüzleri tek bir sayfada toplayıp kontrol edebilirsin. Umarım doğru anlamışımdır.
Düzeltme: Webmin'i inceledim sunucu kontrolü dışında sınırlı olarak web sunucu özelliğide var. Web sunucu kullanmıyorsan ben cookpit kullanıyorum deneyebilirsin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
. Kiosklarda çalışmak üzere tasarlandığından anakartta ATX 20/24 pin güç girişi yok. Ya ATX PSU'lardaki 4 pin işlemci güç girişinden 12V ile çalışıyor ya da arkadaki güç girişinden 19V alarak çalışıyor. Bu anakartı toplamda 10 SATA portuna kadar çıkartabilirim. Bir de
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
anakartı var. Onu da 14 SATA portuna kadar çıkartabilirim ama onunda fanı var. Sürekli çalışan bir fan sesi pek istemiyorum. Maksat salondaki televizyon, AVR ve htpc'nin arşiv işlerini yapsın. NSA221 sadece SMBv1 desteklediği için artık problem olmaya başladı. Onu emekli edip download işlerini yeni makineye vermek. Arşivden film ve müzikleri KODI ile oynattığım için öyle çok uç noktalarda işim olmuyor pek.