teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,218
- 65
O nereye bağlı ,kolaKolunu istemedik, barnağğğ istedik ?

O nereye bağlı ,kolaKolunu istemedik, barnağğğ istedik ?
Ben ele bağlı diye biliyordum bı insan biyoloji kitabını tekrar okuyayım ?O nereye bağlı ,kola![]()
Eee, tamam işte ,parmak - el - kolBen ele bağlı diye biliyordum bı insan biyoloji kitabını tekrar okuyayım ?
Bence zorlamaEee, tamam işte ,parmak - el - kol![]()
Nereye atayım konuyu ,yeni tv almış ,tavsiye ver banaBence zorlamaaraya bilek , sinir sistemi ,et , doku katarim kola kadar uzar gider sen taşı şunu ?
TV tavsiyeNereye atayım konuyu ,yeni tv almış ,tavsiye ver bana![]()
Abe samsung va panel oldugu haberini senden mi alicam ben kimden alicam ??? buyuk hissediyorum samsung panel cikicak insallah ????Forum adına geçmiş olsun ?
Şaka bir yana hayırlı olsun umarım benim gibi memnun kalırsınız
Geldikten sonra da yorumlar bilgiler bekliyoruz
El kol yapmaEee, tamam işte ,parmak - el - kol![]()
Bence panelini kır abi Hakana en büyük eziyet o olur, bütün tv araştırma işine en baştanbaşlar, 2103 yılında bir tv alır artıkBu @Hakann ın kemiklerini kıracağım zaten,sırf bana eziyet olsun diye neler yapıyor ,yoruldum artık iyice![]()
?????? aman bidaha bu cileyi cekemem arkadasss ?Bence panelini kır abi Hakana en büyük eziyet o olur, bütün tv araştırma işine en baştanbaşlar, 2103 yılında bir tv alır artık![]()
Bana denk gelmez yani tv araması , hadi ben "mesaj" bırakacğım torunlara da bana kim mesaj verecek"hakan tv aldı" diyeBence panelini kır abi Hakana en büyük eziyet o olur, bütün tv araştırma işine en baştanbaşlar, 2103 yılında bir tv alır artık![]()
Abi sanırım senin (zamanı gelince benim de) o esnada hakanın tv den daha büyük dertlerimiz olmuş olacakBana denk gelmez yani tv araması , hadi ben "mesaj" bırakacğım torunlara da bana kim mesaj verecek"hakan tv aldı" diye![]()