teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
O nereye bağlı ,kolaKolunu istemedik, barnağğğ istedik ?
O nereye bağlı ,kolaKolunu istemedik, barnağğğ istedik ?
Ben ele bağlı diye biliyordum bı insan biyoloji kitabını tekrar okuyayım ?O nereye bağlı ,kola
Eee, tamam işte ,parmak - el - kolBen ele bağlı diye biliyordum bı insan biyoloji kitabını tekrar okuyayım ?
Bence zorlama araya bilek , sinir sistemi ,et , doku katarim kola kadar uzar gider sen taşı şunu ?Eee, tamam işte ,parmak - el - kol
Nereye atayım konuyu ,yeni tv almış ,tavsiye ver banaBence zorlama araya bilek , sinir sistemi ,et , doku katarim kola kadar uzar gider sen taşı şunu ?
TV tavsiyeNereye atayım konuyu ,yeni tv almış ,tavsiye ver bana
Abe samsung va panel oldugu haberini senden mi alicam ben kimden alicam ??? buyuk hissediyorum samsung panel cikicak insallah ????Forum adına geçmiş olsun ?
Şaka bir yana hayırlı olsun umarım benim gibi memnun kalırsınız
Geldikten sonra da yorumlar bilgiler bekliyoruz
El kol yapmaEee, tamam işte ,parmak - el - kol
Bence panelini kır abi Hakana en büyük eziyet o olur, bütün tv araştırma işine en baştanbaşlar, 2103 yılında bir tv alır artıkBu @Hakann ın kemiklerini kıracağım zaten,sırf bana eziyet olsun diye neler yapıyor ,yoruldum artık iyice
?????? aman bidaha bu cileyi cekemem arkadasss ?Bence panelini kır abi Hakana en büyük eziyet o olur, bütün tv araştırma işine en baştanbaşlar, 2103 yılında bir tv alır artık
Bana denk gelmez yani tv araması , hadi ben "mesaj" bırakacğım torunlara da bana kim mesaj verecek"hakan tv aldı" diyeBence panelini kır abi Hakana en büyük eziyet o olur, bütün tv araştırma işine en baştanbaşlar, 2103 yılında bir tv alır artık
Abi sanırım senin (zamanı gelince benim de) o esnada hakanın tv den daha büyük dertlerimiz olmuş olacakBana denk gelmez yani tv araması , hadi ben "mesaj" bırakacğım torunlara da bana kim mesaj verecek"hakan tv aldı" diye