ramchomania
Süper Üye
- 8 Mar 2020
- 2,101
- 41
Boe IPS panel ?
Tüh desene kırmızılar pembe maviler yeşiller karışacak birbirine
Yazık oldu hemen iade edip tekrar sipariş versin bence
Boe IPS panel ?
Ne diyorsun aboooovvvvv iade islemini baslatimTüh desene kırmızılar pembe maviler yeşiller karışacak birbirine
Sadeece a haber izleyecekse sıkıntı yok. O her şeyi güzel gösteriyor ?Tüh desene kırmızılar pembe maviler yeşiller karışacak birbirine
Sadeece a haber izleyecekse sıkıntı yok. O her şeyi güzel gösteriyor ?
Ne diyorsun aboooovvvvv iade islemini baslatim
Mxmskskskskxkxkdk abeey o neydir djsjskzksoNeyse hadi yırttın tv andırotluymuş
Adamı heyecanlandırmayin daha TV geldikten sonra 32876597 sorusu bizi bekliyor ?
Ohoooooooo ne bu ugrastigimiz yahu neyse gelsinler kursunlar bakalim yarin kusur ne cikabilir isik sizmasi panel acikligi falan mi ??@Hakann, Hayırlı olsun. Önemli olan kusursuz veya az kusurlu bir panel gelmesi, IPS - VA fazla takılma. IPS panelin de kendine has avantajları var, bakarsın çok hoşuna gider.
Menü 4725 yap diagnostic içinden panel teste gir konrol et renklerde sağ tuşla reism rengi değişirOhoooooooo ne bu ugrastigimiz yahu neyse gelsinler kursunlar bakalim yarin kusur ne cikabilir isik sizmasi panel acikligi falan mi ??
Bunu gelicek ekip yapicak dimi ? KuruncaMenü 4725 yap diagnostic içinden panel teste gir konrol et renklerde sağ tuşla reism rengi değişir
Bide hocam adamlar gelince kurunca nelere bakiyim perdeleri kapaticam isik sizmasi varmi diye gormek icin falan ben adamlar gelinceMenü 4725 yap diagnostic içinden panel teste gir konrol et renklerde sağ tuşla reism rengi değişir
Rica et panel testini. Olmazsa sen yaparsınBunu gelicek ekip yapicak dimi ? Kurunca
Bide hocam adamlar gelince kurunca nelere bakiyim perdeleri kapaticam isik sizmasi varmi diye gormek icin falan ben adamlar gelince