teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Hadi yine sustumAbi sanırım senin (zamanı gelince benim de) o esnada hakanın tv den daha büyük dertlerimiz olmuş olacak
Hadi yine sustumAbi sanırım senin (zamanı gelince benim de) o esnada hakanın tv den daha büyük dertlerimiz olmuş olacak
Asil sorun su bana kim yardim edicek panel konusunda bot almamiz lazim foruma bence ???Bana denk gelmez yani tv araması , hadi ben "mesaj" bırakacğım torunlara da bana kim mesaj verecek"hakan tv aldı" diye
Tamam ben botumu bırakırım burayaAsil sorun su bana kim yardim edicek panel konusunda bot almamiz lazim foruma bence ???
Hangi panel?Asil sorun su bana kim yardim edicek panel konusunda bot almamiz lazim foruma bence ???
Evet ,aynen doğru SN kesin lazımYani biz makara yapıyoruz ama sonuç gayet net
Panel bilgisi için KESİN seri numarası lazım model paket numarası vs değil.
Geliyor dagitima cikti televizyon sn aticam seriden ??? bakalim neymis panelimizEvet ,aynen doğru SN kesin lazım
Evet ,aynen doğru SN kesin lazım
Boe IPS panel ?Geliyor dagitima cikti televizyon sn aticam seriden ??? bakalim neymis panelimiz
Hadi hayirlisi panelimiz neymis hocamm
Şansımı….Boe IPS panel ?
Ben zaten sansli biri degilim ki abi her zaman boyle va panel nerde va panel eyyyyy 3/2 sansim vardi ips geldi saka gibiBoe IPS panel ?
Neden güzel panel açı sorunu da yok renk de güzel ?Şansımı….
Aslin da bu çokomelee özel değildir. Panel siyah katman seviyesi önemli.Güle güle kullan arkadaşım , panel önemli geçen arkadaşa çokomel panel geldi. Işıkları söndürüp, perdeleri kapatıp izleyebiliyor ?
Ben bir ara tv alacaktım vazgeçtim. 10 senelik samsun lcd var taş gibiAslin da bu çokomelee özel değildir. Panel siyah katman seviyesi önemli.
Bakalim boe panel canli bir panel mi renk olarak eenklerin canli oldugu bir panel mi yoksa gercegi yansitan miAslin da bu çokomelee özel değildir. Panel siyah katman seviyesi önemli.
Ne varsa eski tvlerde var??Ben bir ara tv alacaktım vazgeçtim. 10 senelik samsun lcd var taş gibi
Yazılım istemez internet bilmez. Takmışım bir tane TV box oldumu sana akıllı. En iyi panel olsa açtığım iptv HD kalite bile değil, orjinal kanalları açsam kaçı 4k, hadi 4k yayın var o kaç milyon renk farkını gözler faekedecekmi vs. Yormayın kafayı panele ?