anemon
Yeni Üye
- 1 Şub 2018
- 10
Cvp: Arızalar ve Çözümlerine Yönelik Tavsiye Başlığı
Samsung dive to the new world 4K demo isimli video yu bulun ve izleyin titreme sorununu bizzat göreceksiniz diye tahmin ediyorum. Sonuçtan haberdar ederseniz çok iyi olurveli1990' Alıntı:impossible' Alıntı:Birde internetten hdr uhd 4k bir demo indirip dene ben denedim görüntü mükemmel ötesi panel sorunsuz sanırım yazılımsal bi eksiklik var.
internetten hdr uhd 4k bir demo indirip denedim ama internetteki hdr uhd 4k bir demo videolarda titreme sorunu yok

) Benim size 1-2 sorum daha olacaktı affınıza sığınarak. 2 gün önce babam bu televizyona digiturk kutusu bağlamaya çalıştı. Digiturkun bağlanabilmesi için kutunun üzerinde video çıkışı var digiturkun tv de açılabilmesi için tv nin arkasındaki çıkışların birinde de video çıkışı olması gerekiyormuş ama benim tv modelimde böyle bir çıkış yok. Babam diğer çıkışlara da digiturkun video çıkışını bağlamayı denemiş ve hatta televizyoncu çağırmış o da birkaç deneme yapmış. Bundan dolayı voltajla filan ilgili olarak led barları yakmış olma ihtimali varmıdır? Bir de bi videonuzda bu led barların 4-5 yıl ömrü olduğunu aktarmıştınız. Benim tv nin led barları 2.5 yılda yanmış oluyor yani ömrünü tamamlamadan. Ben yetkili servisi arayıp sadece arıza tespiti yaptırsam kullanıcı hatası değil de malzeme kalitesinden dolayı böyle bir sorun olduğu neticesine varılırsa tüketici hakem heyetine belgeyle birlikte başvursam bir sonuç alma ihtimalim olabilir mi onu merak ediyorum. Biraz uzun oldu hocam kusuruma bakmayın lütfen. İyi günler dilerim..