Cvp: Arızalar ve Çözümlerine Yönelik Tavsiye Başlığı
Cvp: Arızalar ve Çözümlerine Yönelik Tavsiye Başlığı
Abi Sanki Gıybetinizi yapıyormuş gibi olmayayım diye etiketledim mazur görün
ya düpedüz yapıyon gıybet işte .)
Abi ben DH de 2004 girişli ve 2005 başlangıçlı yöneticiyim (dim) eskiden de bazı durumlarda dilim sivri idi, halen bazen damaırma basılırsa dilim sivriliyor yalan değil. bilgimle dövmeyi tercih ederim ben undefined
aman dilin kemiği yoktur çok sinirlenme sinir hata oluşturur sinirliylende dövme kimseyi canım hata durumları artar.
Bunları şu sebeple yazdım, eskiden de yönetim kanadında bazı çıkışlarım yüzünden sevilmezdim, hatta bir mevzu üzerine biraz ukala bir tavırla ''Gerçek hayattaki pozisyonum gereği kapımı çalmadan odama giremeyecek kişiler, forum ortamında bize posta koyacaksa ve siz bizi kollamayacaksanız burada durmanın anlamı yok'' demiştim ve yetkilerimi iade etmiştim. Çok şükür hayatım boyunca yetki budalası olmadım.
ya hocam yapılacak iş değil aynen üst yönetim adil olmazsa . ama onlar nekadar tık artarsa okadar reklam tık artsın diye haksızlığın ardında duruyorlar işte.
Yıllar sonra aldığım şahsi bir karar ile mesleki yaşantımı ZORAKİ çalışma temposundan KEYFE KEDER çalışma tepmosu moduna alınca 8 yıl sonra can sıkıntısından DH ye baktım, eski konularımızda biraz geyik yaptım, sohbet muhabbet derken bu TV KLİMA BEYAZ EŞYA bölümüne denk geldim, baktım abi bir başıbozukluk, bir düzensizlik, aynı konulardan 3 5 tane var,
çıkarcılık vurdum duymazlık çok kötü hocam ben kaç defa 5-6 tane klima tavsiyesi konusu gördüm kopyaladım şikayet ettim vs.
hocam asıl üyelerdede çok düşüncesizlik var . kendilerine özel cevap isteyen çok insan var. kuralar belli ama açıyorlar genede konu.
bir başkasıda ben çok bilirm diye gelip altına yazıyor halbuki bildiği bi haltta yok. bu yüzdende çekiştik yönetimle.
müşavir diye bir akadaş vardı hemen kilitleyip var olan konuya yönlendirirdi. yönetime özen gözteriyordu. sonra imkansız vardı çekişsemde bir ara kendiyle oda adil bir arkadaştı .
bana sataşan, bir tanesi imkansız benim adamımdır ukalalığını yapan birinin mesajşarını çatır çatır silmişti.
birde daha eskiden signore vardı. oda özen gösterirdi bu tür aynı açılan konulara hassastı .
bir gün clk simli bir akadaş i dedi doğru söylüyorsunuzda nasıl uğraşayım tamam kural dışı konu ama önüne gelen kural dşı konu açıyor . haklıydı adamcağız.
tartışma küfür hakaret vs,
yok canım uyduruyorsunuz :srt:
sadece Gürcan amcam insanlara kendisini üstün görerek olmayan Türkçesiyle ders veriyordu. ama zaman zamanda hak ediyordu ordaki üyeler. sektör böyle diyordu
Bölüm yöneticilerine baktım, o bölümlerde yetkili 4-5 yönetici var ama hepsinin profiline baktım bölümlere bırakın bakmayı, mesaj yazmayalı aylar olmuş.
hocam son zamanımızda tamamen dökülmüştü zaten hata yapanıda son zamanda üst yönetim savunuyordu bir kız vardı adını unuttum severdim aslında ama o bile tırladıydı son zamanlarda ama ahlakını bpzmuyan bir kardeşimizdi gene tabiki. bir çok yönetici şuan nasılki adam korkutarak iş götüüryorsa bizim son zamanımızdada vardı.
Ben de zaten zamanım var nasılsa diye Gün'e yazdım ve dedim ki ''SADECE ŞU BÖLÜMLERDE yetki açarmısınız''
Gün de zaten kimseyi kırmama durumu var ama işinide takip etmiyor. kabaca adam korkutmaya çalışıp kötü gözükmeye çalışmıyor . ama marko paşa durumunada düşüyor göremiyor bunu bence.
Gün Gürkana söyledi ve Gürkan istemeyerek de olsa bana yetki açtı,
hayırlı olsun
sonra ben bölümde düzenlemeler yapmaya başladım, o esnada eski konuları çok çok çok çok çok okudum inceledim irdeledim ve sizin anlaşamadığınız meşhur ettiğiniz usta ile sizin yazıları vs gördüm.
hocam hiç fark varmıymış üslubumda bazıları diyordu ya madem aran eskiden neden iyiydi. hiç bir zaman değildi sadece çözdüğüm için onu benden korkuyordu ama bir taraftanda bu huyunu seviyorum diyordu mendebrujjşş ::mhha:
sdam bağlamayı iyi bilirde son ortak noktazmızda öyle olduydu dh de yapılan haksızlıklara karşılık .
ben genede başlarım ulan böyle foruma dediğim halde o tamaen duygusal demişti.
Allah gani gani razı olsun deli @ghostkiller1 attırdı onu. hemde ne denk geldiydi tam bana haksızlık ettiği sıralarda Allah gönderdi onu. gerçi banda az yapmadı ama bir gün konuşunca anladı beni. dedim ispat et ona çıkar sağladığımı ben forumun ortasına yazıp ayrılayım ordan dedim. gel kontrol et forumu birde dhyi kontrol et hiç çekişmediğimiz konu varmı onunla dedim ama burda olduğum sürecede yapma bunları dedim . adam abi bana küfretti nasıl dururum dedi bişe diyemedim. etti çünkü.
Kavgalar, tartışmalar, küfürler, arada ticaret yapmaya çalışanlar, reklamcılar, goy gıycular, klima reklamı yapan primci liseliler, Aile problemi yaşayıp forumda stres atmaya çalışan çoluk çocuk aklına ne geliyorsa herkes oradayd ama ne hikmetse BEYAZ EŞYA bölümünü ele geçirmiş bir tane ELECTROLÜX pazarlamacısı, (ama bunu kimseye söylemiyor o ayrı konu),
hocam kimseye, omu söylemiyordu.
yoksa kimse bilgi almak içim işine gelmediği içinmi söylemiyordu.
bu arada hocam o arkadaşıda çok tanımam bölüme binde bir baktığım için. günahını almayayım ama bir gün bizim deli Gürcan eskiden elctrolux kötülediğinin belgesini atmıştı
hani siz anlattığınızda ben duruma hakim olmasamda. onun yerinde olsam orada durmazdım .
TV bölümünü egemenliğine almış (Darılmasın kendisini severim ama tarzı tarzım değil) Albani hocamız.
hocam bende severim Albani ağabeyi. deli doludur ama babacandır keşke harcamasaydın abimizi hocam ya :(
zamanı geldiğinde malum klimacıyada banada odunu vurmuştur abimizdi ya ama br kaç kez sağlam döşendiği adamlarıı gördüydüm klima bölümünde zaten en çok Gürcanı severdi . hocam aslında tehlikel biri değildi daha ne tehlkeliler var orada bak şuan boş klima bölümü. benle felan uğraşanlar neden yazmıyor.
birde ban sevinenler var atıldı vs diye. onalrda görsünlerki ben atılmadım oradan ama 4 seneden beride asla ve asla girmedim oraya sizin yazınızın resmini işleyeymde diğer konulardan görsünler ortalık karıştırmaya çalışanlar vs.
Klima bölümünde ise o an hayatımda ilk defa gördüğüm Ghostkiller1 vardı.
en tehlikeli piskopat... film başlıyor aman duymasın :s
Geçmişin bu derece bozuk olması, sildiğim onca tartışmalı kasıtlı yönlendirmeli küfürlü mesajlar vs arasında tüm bunlarla uğraşırken arka planda da yönetim ile uğraştım.
yaşasın kötülük
:
Bakmayın siz kalabalık bir kadrosu var lakin kardeşlerimizin hemen hepsi gönüllülük esasına göre işlem yaptığı için belli bir sabit mesaileri yoktu. Ben ise günün 25 saati oradaydım neredeyse. Oradaki sistemi tabii ki burada deşifre etmeyeceğim lakin 70 yöneticisi olmasına rağmen oturmamış bir sistem ve Admin egolarının tavanda olması nedeniyle yürümeyen bir işleyiş vardı.
admin amcaları severim bende . hele 2-3 tanesini çok severim zoraki maço gözükme tavırları felan. hocam yanlız powerstorm bir gün dedim kesin atar beni birisine öyle beter giydirdimki bir baktım adamın konuyu sildi banada hiç ceza vermedi. ne yalan söyliyim bir kaçından daha iyi gibi geldiydi bana ozaman çünkü haklıydım ya . o an için hakkımı teslim ettiğinden.
tabi insanlar genelde çıkarına göre konuşur ya bende şuan aynı durum tespit eederek yazıyorum. yani bu garip durum belirterek yazıyorum. çünkü bu durumlar yanlış düşünceye yol açar. o esnada beni haksız görseydi çıkar meselesi ya ondan kötüsü olmazdı
birde güne yalakalanmak için takla atan adminler var daha önce bahsetmştim bir yazımda daha. ama bunların esas sorumlusu yne Gün hocadır.
adam yalaklanmak için bir girdi konuya Gün kayıp resmen. bende düzgünce giydirdim ortaya ama küfretemdim Gün düzgün davrandığı için.
ayrıcada yazdım dedim kendise sövdürmesin. ama gün bir kayboldu 10-15 gün yok ortada. ne o ortak pm yi gördü nede kendine yazdığıımı 15-20 gün sonra giördü...
buda bir taktik hocam. ama anlayana sivrisinek sazdı hoş tabi tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış oluruz ayrı meselede. bunu oradayeken çok öncedende yazmıştım bir kez
Benden YÖNETİCİ değil MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ gibi davranmamı beklediler, istediklerini alamadıklarında da bir sabah baktım ki emekli edilmişim.
ya hocam hiç sevmediğim bir durumdur bak ben sana dememişmiydim diye kendime misyon yükleyen ökzülerden olmak istemem.. otür gerizekallar gibi gözükmek anlaşılmak istemem. yeri geldi diye söylüyorum
burada ilk tanıştığımızda dedim size onlar kıymet felan bilmez oaye mayede almazsınız. bizle boşa kavga etmeyin buraya diye
çok ayıp ettiler hocam aynen en kızdığım şey... ki katlanmadığım daha alışıldık durmlar varken sizn durmunuzda uyguladıkları yöntem asla insani değil. orada kafalarınca düzeysiz mesaj gibi söylemler uyduranlara gelsinle be eğitim vereyim ben halkla ilişkiler uzmanıyım. bakmayın zaman zaman sövdüğüme zaten belli bir kişiye sövüyoruz buda kurlalrımızda bile var kimse bu sebepten eleştşrmesin diye. ama Türkiyenin bir numarsıym diyen bir forumun yönetimi bu şekilde konuşamaz da öncede yazdım burya senin düzeyin tıp derler adama...
ya diyorum ya asla kabul edilemezmesel siline mesajlarım oluyordu. ben kavga etmesemde , şöyle açıklıyayım yazdığım sayfada kavga çıkmış ben hiç karışmamışım bile ama serhoş admin veya yönetici benim yazı dahil hepsini silmiş ya kolaymı yazılıyor arkadaşım bir okuyun ne vardıda siliyorsunuz. ben buna bile kızarken sizin yazdığınız yazıların milyonda birisi olmasada . size yapılan çok ayıp bir şey.
Ben kimseden çekinmem abi bu nedenle gerçek düşüncelerimi açıkça yazarım, Yönetici arkadaşlarla aramızda konuşurken de, toplantı odasındaki bazı konularda da üst yönetimin beni sevmediğini ve bu nedenle mesafeli/taraflı yaklaştığını hep yazardım.
hocam sizide anlamıyorum üst yönetimi sevmiyrosunuda neden yine görev aldınız orada . zira yanlış anlamayında sonuçta ast üst ilişkisi var ve bir fırsat kollanacaktır illaki.
ben burya geldiğimde sotay ilk yazdığım bir tek yazımı silersen adım atmam oldu pazarlığım ilk mesajlarımı bulun görğn hocam forumda. silersede dalağını alırım rezil ederim onu burada bu yazımı gösterip.
nedne diyorum size bunları. çünkü Günle konuşmadıysanız zaten aram kötü dyorsunuz ille frsat kollayacaktı diğerleri tabikide.
Kaldı ki Ghost ile bu derece gerilmemizin nedeni de sonradan anlaşıldı ki üst yönetimin ikili oynamasından başka bir şey değilmiş.
yaparlar hocam ben bilmezmiyim son dönemde işlenen çakallığı. ah keşke daha önce anlaşabilseydiniz ghostla gerçekten. deli olsada iyi bir arkadaş ama dengesi bozuldumu dr jekyll gibi kurt adam oluyor . yok burada değilm hocam aman :srt3:
hocam bir tane çocuk daha vardı ghostun çekiştiği kuntermiydi neydi oda yanlış anlamıştı ghostu ap açık . birde pmye siz eklemişti demiştim ya.. daha önce ghsot bir çok görüntüyü paylaşmıştı . adam ghsotla gayet iyi konuşurken aniden değişmişti büyük ihtimalle gürcan sandı onu. oluyor işte bu gibi durumlar.
Yöneticiye bir el kitabı verip BUNU UYGULAYACAKSIN diyen sistem, diğer yandan üyeye de ''Siz ona bakmayın o kendi kendine yazsın çizsin, siz ne istiyorsanız yazmaya devam edin'' diyorsa zaten bunun yürümesinin mümkün olmadığı herkes tarafından anlaşılabilecek bir durumdur.
komik ötesi durum hocam herşey sonradan anlaşılıyor o esnada evet ghosta garanti veriyorlar peşinden kunter çıkıyor onu size geçiyor Ghost küplere biniyor şikayet ettiğini yazıp basmıştı ya hocam . diyordu ado kunteri kullandı beni üstüne çekmek için.
e hocam gayette kim olsa inanır. işte her iki tarafı serbest bırktıklarında. sonra heralde siz adminleri sıkıştırdınız ghosta cevap vermemişler ghostta iyice zıvanadan çıkmış atmışlar onu
Diyeceğim o ki abicim, Sevmediğiniz o Ustamızın da, Sizin de, Oradaki bir çok sevilir veya sevilmez değerli isimin de bu şekilde birbirine girme sebebi yönetimin acziyeti, beceriksizliği ve bir nebze de ticari yaklaşımıdır.
ap açık ortada zaten hocam acziyette değil hocam.
düpedüz ticari durum. bir nebze değil . tam ticari yaklaşım .
ya hocam bakın o siyaset konusundan bahsedeyim
adamın birisi çıkıyor pkk övücü konu açıyor silmiyorlar bir kaç gün kavga hırala gürele ondan sonra komple konuyu kapatıyorlar.
yine bir çıkıyor cumhurbaşkanının yedi ceddine gönderiyor onuda silmiyorlar bir kaç gün gdiyor ama dikkat ettim hocam aktrolerin konularını çok çabuk siliyorlar. hadi trollük yapanlar neysede normal yazanlarıda siliyorlar.. hiç kimse bana sakın akpci vs demesin pkk meclise girmesin diye oy vermiş olsamda. ha yine verirm o yüzden. ama inşa Allah son anlarını yaşıyorlardır şayet milletimizn hayrınaysa.
demek istediğim sol görüşün pis yönü yönetimdede aşırı cırtlamış durumda. Allah kitap ismini en bab komşnistten duysalar onuda linç ederler. hiç biriside benim kadar Solcuda olamaz Ülkücüde olamaz Atatürkçüde olamaz .
ya hocam ne o denizci serkanın bir ara twitter ini eklemişlerdi foruma o adam pkkcımıdır ne halttır öyle.
Eğer orada bölüme hakim bir yönetici olsa idi, tartışmalar daha filizlenme aşamasındayken müdahale eder, kıvılcım yangına dönmeden söndürürdü.
son dönemde vardıN ama işlerine gelmedi işte
:
siz zamanında orda olsaydınız dinleyecek bir arkadaşımız olurdu ama zaman mekan meselesi işte sonrasındada zaten amacım forumu kurunca oradan giydirmekti baktık yürüyor zöttürmözük efendide büyütelim dedi.
onun madik atacağınıda biliyordum dedim şu dh nin klima bölümü bitsin artık öylelikle kurduk orayı çokta güzel başardık ama .
şimdi enbrol oradaki yalakalarıyla hala üye çalıyor uyusun yönetim.
Bak @Ghostkiller1 ile çok gerilmişizdir lakin o dahi bu konuda benm hakkımı yemez zira neredeyse 8/25 forumdaydım ve sürekli konuları gezerdim, En ufak reklam yapanı, ortamı germeye çalışanı olsa anında müdahale ederdim.
hocam zaten yanlış anlamalar çözüldkten sonra herkes insan embrol değil tabikide zaten onun türünü clearides arkadaşa soracağım hiç bişeye BENZEMİYİR :naughty:
Allah yukarıda KLİMA bölümü DH tarihinin en huzurlu ve en hareketli dönemini benim yöneticiliğim zamanında yaşamıştır.
Allah sizden razı olsun hocam çok güzel batırdınız orayı . :mhha: ben zaten oranın batmasını istiyordum . ben olsam yapamazdım yardımlarınız için size minnettarım
şaka bir yana hocam kızsakta eski durumu olsa sizde duramazdınız orada.
Sorun neydi biliyormusunuz? Yönetimin istediği huzur değildi
Aynen değildi tabiki hocam kavga çıkacakki forum hit alsın bu her yerde böyle maalesef.
Şimdi bu fikir ayrılıkları böyle kavga dövüş küfür hakaret boyutlarına geldi ise bunun sorumlusu kimndir? Yönetimdir. Peki bu durumda neden sen kötü olasın? Neden Diğer usta kötü olsun? Neden Ghsot kötü olsun? Neden ben kötü olayım?
hocam lütfen diğer usta kötü :srt: :srt: onu ayırd edelim insanlarla dalga geçmek ayıptır ve günahtır .
İşte tüm bu bilgilerden hareketle zaten siz de yazmışsınız artık uğraşmıyoruz diye, geçmişi geçmişte bırakın lütfen. Olan olmuş, biten bitmiş, giden de gitmiş.
hocam bizle uğraşmasın biz zaten sataşmayız bile oradan inc eince göndermeler yapacak biz rhat dururmuyuz sonrasında zaten 5-6 tane yazacağım yarı yaım taslakta kalmış konularım var onlar harici şeytan görsün yüzünü eski mesajlardaki isimleri duracak ismini bile yazmayacağız.
Açık konuşayım ki Donanım Haber aynen VESTEL gibi benim gönlümde yer etmiş bir yerdir, kötülüğünü istemem, lakin bu yönetim anlayışı ile benim DH üyelerine destek olmam söz konusu değil bu nedenle bu vesileyle forumunun kapılarını açan @Sota da bir teşekkürü hak ediyor her ne kadar kendisi ile de zamanında oldukça tartışmış olsak da. undefined
sootayaa vorda bize yohmiii teşekkür.. ilk önce kim dedi bu kavgalar bitecek sota kapıları açtı demek ne demek yani. sizin burada bilgi amaçlı eninde sonunda yazacağınıza inanıyorum bu durumları aşacağız diyen kimdi. hakkım yeme lütfen :zırlama: hocam şu çıkarcı sümsüğe pey vermeyiniz lütfen sota kim oluyor forum senin benim ghsotun tüm üyelerin. o gitsin köpek balıklarına yalatsın kendini :srt:
sotanın iki eli oynuyor forum script vs anlıyorsa anlıyor. yazdığı 3 dört kelime. bu forum senin benim ghostun herkesin. kahrolsun aç gözlü sota
eh:
bak len @sota ben dh diyorum reklamsa reklam nolcak yani al sana :bansign: anladın sen onu :bur2:
Biz bu noktadan sonra önümüze bakalım, neler yapabiliriz sorusuna cevap arayalım, kurumları sıkıştıralım, taleplerimizi iletelim, sosyal birlik oluşturalım vs vs Bırakın artık lütfen bu kısır tartışmaları. yıllardır yazıyorsunuz yanlış bilmiyorsam, bir şey olacak olsa şimdiye kadar olurdu.
hocam kurumları sıkıştıralım derken onlardan bir şey olması zorda ROK u sıkıştıralım tv reklamlarında inşaat reklamı vermesinler esas burada millete hakaret ediliyor gibime geliyor. yoksa millete para varda klimaya gelincemi cimrileşiyor anlamıyorum zaten ilgilenmiyorumda 20 bin tle ye oyun bilgisayarı yaptıranda var ama biz onlara vay enayiler felanda demiyoruz. bu yüzden fazl komonizmin manasıda yok benim için biraz fakir seviciliğe giriyor sonrası hep hatırlarım eski Türk filmlerindede bu duyguyla oynanınrdı yayaya şaşaşa gariban spor çok yaşa. çocuğa gaffur pijama giydirmişlerdi makasla kesip şort yapmışlardı
Fikirlerimi yadırgıyorsunuz biliyorum lakin size radikal bir düşüncemi daha dile getieyim, insanları ötekileştirmeyin lütfen, şu ''DİĞER FORUMA GİDEN BURAYA GELMESİN'' konusu herkesi kucaklayan bir yaklaşım değil, kimseye engel koyamayız azizim, insanlar özgür, eğer siz bu şekilde şart koşarsanız, insanlar alacağını alır, gider, bir daha da gelmez. Kimin nereye gittiği kimseyi ilgilendirmez bence.
hocam bakın o linkte herşey açık. '' diğer forum giden buraya gelmesin dediğiniz'' link. sen dh de yazarken klima bölümünde senin ismini olsun dh yi vs belirtmedik bile.
ama zortmozik kendisi istedi bunu buraya gelen bana gelmesin dedi belgeleryle o konuda mevcut.
ya güzel hocam zaten forumlara gelen çoğu kişi çıkarına geliyor e tabi forumlar arası lafıda taşıyor. yerine göre teşekkür etmektende aciz insanlar zaten onu geçtik zaten teşekkürü vs lafın gelişi diyorum. ben bu duruma oldum olası karşıydım nabble forumumda dahi var bu durum
senin lafını alıp ona taşıyor onun lafını sana taşıyor zaten. bunu zottirimozikte istemeyince bizde istemedik. insanın yapısında var çıkarcılık ve güvensizlik demekki..
nice laf taşıyan kişileride gördüm gece gündüz rahatsız et birde inanma konuşmaktan bir haber olan insanlarmı desen. e sen böyle diyorsun ama 9köy böyle dedi yani o kadar.
sen bir keresinde kızmıştın ya dhde birisne . bir klima alıcaksın sen 2 gün sonra yanlış montaj yapılsa bile cihaz iyi olsada bana kötü ürün tavsiye ettin diyip çıkacaksın demiştin ya hocam o hesap işte. yani anensinden babsından oyunca mama isteyen şımarık çocuk edasımı dersin insalarda her şeyi şikayet edip duran bu yüzdende tüm firmalr marko paşaya yükledi işleri çağrı merkezleri su iç tavsiyesi veriyorlar. affet bir laf söylemek lazımda sende bilyorsun ya altta kalanın canı çıksına benziyor. :kıskıs:
bu açıdan zottirmoziğede hak verdik çünkü insanların sözüm dışarı olsunda bu davranışları var. birde baskın dişi derler ya o tarz konuşanları gördümmü küplere biniyorum
bu arada zottiirmozik kimdir : malum klimacı :kıskıs:
ya sen kızmada ara sırada olsa olur bu tip muziplikler. aslında @cleridas arkadaşa sorucam yanlış anlayıp oda kızmasında cevabada gerek yok aslında :kıskıs: bu resimdeki canlının undefined türü bellimidir acaba
:
Haa derseniz ki ''kardeşim forumdan foruma laf taşımayın,'' sonuna kadar haklısınız ki içinizde eskiden olan bazılarının birilerine yaranmak amacıyla yaptığı bu hareketi, karakteri oturmuş insanlar zaten yapmaz biliyorsunuz.
ya hocam bazısı değil sözüm buradan dışarı olsun çoğu kişi aynı davranıyor. üsttede dediğim gibi.
Bunun yanısıra insanlar teknik bilgi almak istediklerinde elbette ki bir kaç kişiden fikir alıp karşılaştırmak isteyecektir doğal olarak ve sizler de aslında biliyorsunuz ki doğru olanı bu dur. Şimdi bu durumda birisi gelip, yahu X usta şöyle bilgi verdi ama siz böyle demişsiniz derse, art niyet yok ise eğer bunda bir sakınca yok sevgili dostlar, insanlara doğruyu anlatmak istiyorsak ''Sevgili kardeşim senin bahsettiğin X usta onu demiş ancak biz şu aşamada verilen bu bilgiyi, termodinamik 2 numaralı yasa ve bilim teknik dergisi Aralık 2016 da yayınlanan şu şu şu teknik veriler ışığında reddediyoruz, bizim yaptığımız testlerde aynı koşullarda aldığımız sonuçlar şunlardır, buyurun bunlar da grafik görselleri ve dataları'' dememiz gerekir.
hocam zaten diyorduk bunları ama adam tutup karşı tarafı övüyor bize ben gelemem şahsen bu tartışmalr diğer arkadaşlarında biliyorsunuz yazdıklarını. vardı bir tanesi öyle baya alttan aldık dedik zamanal anlarsın. en sonunda tuttu onun forumda ona bela okudu. biz bunuda istemiyoruz. hemen o kişiyi o anda yasakladık buradanda. yani hocam siz yazabilrisniz vaktiniz sağlığınız iyidir bilginiz bizden daha iyidir ama insaların herkesten bunu beklemeleride yanlış bence hep aynı sorular birde bazıları kinayeyle girdimi bu yaşımızdan sonra birdahamı çocuk büyüteceğize gidiyor iş.
Bu durumda sizin X ustaya olan kızgınlığınız nedeniyle tamamen İNSAN merkezli kurulan bu forumda birilerine GELMEYİN demek benim fikrime göre doğru değil.
hocam aslında konunun özüne bakarsanız gelsinler gene diyoruz ama bir oraya bir buraya aynı lafları taşımasnlar diyoruz çok affedin derler ya kötü kadının yanından bile düzgün ayrılmak var norma soranlar dahi bu yöntemi uygularken. bu tiplerinde çocğu ben yendim cilik oynamaya götürüyorlar işi.
Her zamaan olduğu gibi, ''BUNLAR ŞAHSİ FİKRİMDİR, FORUM SİZİN MALINIZ BANA DOKUNAN BİR ŞEY YOK'' diyorum ve yazımı sonlandırıyorum.
Yazımın içinde art niyet, kinaye, gönderme, ima vs yoktur. Dümdüz bir adamdan, dümdüz bir yazı.
eh çokta değildi ama ossun yinede :sırıtma:
: