Cvp: Arızalar ve Çözümlerine Yönelik Tavsiye Başlığı
delibozuq' Alıntı:
Dediğin gibi abi sorunu bizler çözüyorun ama akıl akıldan üstündür ya hani verdiğin bilgiler sayesinde oluyor bu.. Defalarca teşekkürler.
Şimdi gelelim teknik servis konusuna.
Abi sadece Vestel değil her firma, teknoloji çağında elimizde olan internet imkanı varken, sizin gibi 10'ar kişiden oluşan ekip kurup destek forumu açmış olsa, ve aynı buradaki gibi orada bilgi destek akışı sağlanmış olsa tüketicinin güvenini çok büyük ölçüde kazanıp yaşanan sorunları zaman kaybı olmadan büyük ölçüde rahatlıkla giderebilecekler.
Örneğin siz olmasaydınız vesteldriver sitesi yazılım desteğini çektiği için mecburen teknik servisi arayıp beklemeye mecbur kalacaktım. Oradanda pikselin ne olduğunu ve güncel yazılımdan haberdar olmayan kişi gelecekti ve firma ile başımız ağıracak bir süre sonra aman bir daha vestel mi diye bu firmadan vazgeçmemize ve kötünün iyisi başka bir firmadan ürün almaya çalışacaktık.
Vestelin elinde sizin gibi değerli insanlar varken işi diplomalı ama bilmez kişilere bırakmasını kınıyorum. Vakit kaybetmeden dediğim gibi bir sistem geliştirip Türk halkını ekip kalitesi ile Türk malı kullanmaya teşvik etmeye davet ediyorum.
#GururlaYerli diyorlar ise #GüvenleYerli de demeleri gerekmekte..
Ben #GüvenleYerli için Türk vatandaşı olarak elimden geleni yapmaya hazırım.
Ben de hazırım değerli kardeşim, Defalarca bu talebimi sayfalar dolusu raporlar sunarak kendilerine ilettim
Bu şekilde bir çalışma yaparak evlere gereksiz giden ekip sayısını inanılmaz derecede düşürebilecek olduğumuzu kendilerine ispat da ettim, Sosyal platformlarda birer temsilcileri olması gerektiğini, Aslında kendilerinde böyle bir birim olmasına rağmen neden ssadece FACEBOOK-TWİTTER ve ŞİKAYETVAR:COM temsilcileri olduğunu, neden FORUM gerçeğini kabul etmek istemedikleri sorusunun cevabını bulmaya çok çalıştım ama henüz başaramadım.
Şimdilik artık bir girişimde bulunmuyorum zira inancım yok, demek ki sizin ve benim düşündüğüm kadar önemli bir kitle yok forum dünyasında onlar için.
O halde şimdilik yapabilecek bir şey de yok.
Yine de bu anlamda bir girişimde bulunmak isterseniz VESTEL müşteri hizmetleri genel müdürü olan Tarkan Tekcan'a tarkan@vestel.com.tr adresine yazarak bu talebinizi siz de dile getirebilirsiniz.
Tabi şöyle bir durum da var bunu kabul etmek lazım.
Zamanında ben biliyorum ki mesela DH de bir VESTEL temsilcisi vardı, kurum personeliydi hem de, sorun şu ki DH çok kontrolsüz bir yer, Yöneticiler bölümlere hakim değil, bi çok bölümün yöneticisi o bölümde mesaj atıp üyelerle diyalog kurmayalı aylar olmuş, Şikayetler günlerce çözülmemiş, küfür mesajları 1 hafta 10 gün yayında kalmış vs vs.
İnsanlarımız da biraz heyecanlı, karşılarında bir temsilci gördüklerinde ''VESTELİN Allah belasını ...'' diyerek başlayıp bu kontrolsüz ortamda kontrolsüz şekilde ilerleyince bir süre sonra temsilcilerini geri çekti kurum yetkilileri.
Bakınız Şikayetvar.com sitesinde editör onay sistemi vardır, bırakın küfürü hakareti, yazı tarzınız TÜRKÇE kurallarına uygun değilse yazınız yayınlanmaz. Facebook deseniz şikayet sistemi düzgün çalışır hele ki kurumsal temsilci ve kurum bağlantınız var ise, twitter hakkında pek bilgim yok kullanmıyorum lakin kontrolsüz bir alan olacağını düşünmüyorum. Bu nedenle sadece buralarda varlar.
Forumlara güvenleri yok zaar, Haksız da sayılmazlar.
@sota ve
@9köy yanlış anlamasın lütfen ama bu forum, anlattıklarım için güzel bir örnek aslında.
Siz şimdi bir kurum temsilcisi olarak küfürün serbest olduğu forum dünyasında görev almak istermisiniz?