Adem hocam yeni üye oldum nereye yazacağımı anlamadim. Hocam bana yardımcı olun acil lütfen vestel 49ud9300 televizyonum kırıldı bana servis 55u95000 önerdi 2589 tl bende 58 ua9600 alayım dedim kabul ettiler hocam bi yardımcı ol lütfen hangisi ni alayım.Hani modelleri yazdıysanız o modeller
Heeeee şimdi anladım, arada 9400 de geçmiş.. Yok benim kıyas noktam 9500 dü yazdıklarımda![]()
Adem hocam yeni üye oldum nereye yazacağımı anlamadim. Hocam bana yardımcı olun acil lütfen vestel 49ud9300 televizyonum kırıldı bana servis 55u95000 önerdi 2589 tl bende 58 ua9600 alayım dedim kabul ettiler hocam bi yardımcı ol lütfen hangisi ni alayım.MB120 yerine MB130S geliyor
1000hz rate yerine 1800hz rate geliyor
LG panel yerine Samsung panel geliyor
3D yerine HDR+DV geliyor
Yani artısı var eksisi yok
Çok istisnai bazı durumlar dışında Allah için ben hiç bir zaman Vestel'i bu konularda Cimri görmedim.
Tek sorun şu. Panel tipiniz değişiyor, Yan açılardan tv izliyorsanız gelenin renk tonları size garip gelir ve ''Bu bir tv mi yahu?'' dersiniz.
Karşıdan izliyorsanız ''Eğer bu bir tv ise, benim bu güne kadar izlediğim neydi?'' dersiniz![]()
Adem hocam yeni üye oldum nereye yazacağımı anlamadim. Hocam bana yardımcı olun acil lütfen vestel 49ud9300 televizyonum kırıldı bana servis 55u95000 önerdi 2589 tl bende 58 ua9600 alayım dedim kabul ettiler hocam bi yardımcı ol lütfen hangisi ni alayım.MB120 yerine MB130S geliyor
3D yerine HDR+DV geliyor
Çok istisnai bazı durumlar dışında Allah için ben hiç bir zaman Vestel'i bu konularda Cimri görmedim.
Tek sorun şu. Panel tipiniz değişiyor, Yan açılardan tv izliyorsanız gelenin renk tonları size garip gelir ve ''Bu bir tv mi yahu?'' dersiniz.
Karşıdan izliyorsanız ''Eğer bu bir tv ise, benim bu güne kadar izlediğim neydi?'' dersiniz![]()
3D yerine HDR+DV geliyor
Arkadaş lütfen yardımcı olurmusunuz adem beye ulaşamadım çok acemiyim bu internet konusunda vestel bedavaya vermiyor u 9500 2580 tl istediler.58au 9600 e 2480 tl istediler.acil yardıma ihtiyacım var.Hocam nasıl yani tv kırıldı ve yerine başka tv mi veriyorlar bedelsiz.? öyle ise Vestel cidden tüketici dostu..55U9500 olan modelde üç beş çesit marka panel kullanılmış iyiside var kötüsüde anakart mb230 detaylarını bilmiyorum ama mb130 dan daha iyi değilmiş.. benim arıza garanti kapsamına girdi ve değişim oldu 55U9500 verdiler ama elime ulaşmadı bekliyoruz bakalım panel Lg veya Samsung çıksın diye dua ediyoruz... yani U serisinde durum bu seçme hakkın varsa 55UD9500 neden Adem bey dediğine göre sadece Samsung panel kullanılmış işin şansa kalmıyor anakart mb130s miş birde yenileme hızı 1800mhz yani uzun lafın kısası Adem bey den akıl almadan bir şey yapma
![]()
55ua9400 ü çok arayacakmışsın gibi hissediyorum,Hele şükür tv geldi ve kurulum yapılmış.
Akşam eve gidince belli olacak ak koyun kara koyun 55ua9400 mü 55u9500 mü
55U9500 55" 4K SMART
Seri no : 8508234 000380
Hangi panel var acaba ?
Hele şükür tv geldi ve kurulum yapılmış.
Akşam eve gidince belli olacak ak koyun kara koyun 55ua9400 mü 55u9500 mü
55U9500 55" 4K SMART
Seri no : 8508234 000380
Hangi panel var acaba ?
Öyle demeyeydin iyiydi çok şukür panel lg çıktı geriye birtek mb230 anakartın olumsuz izlenimi kaldı sahi mb120 anakart mb 230 dan daha iyi mi?55ua9400 ü çok arayacakmışsın gibi hissediyorum,
Öyle demeyeydin iyiydi çok şukür panel lg çıktı geriye birtek mb230 anakartın olumsuz izlenimi kaldı sahi mb120 anakart mb 230 dan daha iyi mi?
Söylemezler onlarda bilmiyor çünküSeviniyorum tabi neden sevinmeyeyim Vestel gibi bir firmadan böyle bir tavır beklenir ,
Televizyon hala gelmedi bu saatten sonra gelmez haftaya kaldı galiba , yav hiç olmaz ise panel marka ve tipini bilseydim böyle sabırsızlanmazdım
Acaba vestelin canlı destek hattına sorsam bana tv modelini ve panel bilgisini söyler ler mi ?
Allah ım insallah panda felan çıkmaz panel![]()
mb120 ve mb230 anakartli (lg Panel) tv var bende.Mb230 4k videolar ve Ful Hd yayinlarda (kablo) bir problem yok, ps4 gayet iyi hdr otomatik ayar menüsü cikiyor.Ama sd yayinlarda veya düsük cözünürlüklü videolarda berbat panel.mb120 bence mb230 ile zaten kiyaslanmamasi gereken bir anakart ,smart icerikleri zayif ,teknolojik olarak 4 5 sene öncesinin anakarti, görüntü olarak ise renk olarak bir tik daha iyi fakat bu bende ki panelden kaynakli da olabilir.Genel anlamda ben mb230 anakarta farkli markalara ait full yazilimda yükledim ama görüntüsünden hic memnun kalmadim,cikan güncellemeler bile sorunu cözmüs görünmüyor.Öyle demeyeydin iyiydi çok şukür panel lg çıktı geriye birtek mb230 anakartın olumsuz izlenimi kaldı sahi mb120 anakart mb 230 dan daha iyi mi?
55u9500 de olumsuz bir durum oluşmaması gerekir pixellence pro memc dv var
Baya dolu bir mb230 var üstünde
Olumsuz görüş alan mb230 larda bu donanımlar yok
Tv gördüm ilk izlenim şu bende tasarım açısından söylüyorum AU9400 çok daha şık kaliteli ve kaslı duruyordu bu emanet gibi duruyor tasarım olarak eskisinin yanında vasat açıkcası her neyse U9500 parlaklık ve renkler daha canlı 5dk bi mastır şef izledim dışarı çıkmam gerekti eve dönünce enine boyuna kurcalarım artık.. şukadarını söyliyim görüntü ve ses dengeli ev ortamında