Paneldeki hata ne idi, salı günü gelir sanırım TV bana, hangi testleri yapalım
Banding testi için önereceğiniz video varsa YouTube dan link atarmısınız, çok uzak kalmışım bu olaylara, bizim zamanımızsa ışık süzmesi ve bulutlanma vardı, şimdi birsürü şey çıkmışÖlü piksel testi.
Hareketli sahnelerde banding oluşuyor mu ona bakın derim.
Ben de uzak kaldım işte.Banding testi için önereceğiniz video varsa YouTube dan link atarmısınız, çok uzak kalmışım bu olaylara, bizim zamanımızsa ışık süzmesi ve bulutlanma vardı, şimdi birsürü şey çıkmış
Panelde daha önce hiç duymadığım ve karşılaşmadığım bir hata var.Tv açıldı izlemeye başlıyorsun ve 10 dakika sonra panelin sol tarafı iki milim baştan aşağı kararıyor yani TV yi karşına aldığında sol çıta ile sağ çıta tarafında bulunan şeritlerin bir birleriyle orantısal olarak simetrisinin farklı olduğunu dahi görebiliyorsun.Servis piksel kayması dedi raporunu tuttu ve gitti.Bu arada ölü piksel testi yapılıyor benim panelde ölü piksel çıkmadı.Çikarsada garanti süresi boyunca panel değişimi yapılıyor.Doğru bir tercih yapmışsın güle güle kullan..Paneldeki hata ne idi, salı günü gelir sanırım TV bana, hangi testleri yapalım
En iyisi örümcek kamera ile çekilmiş maç yayınları, dünya ya da Avrupa şampiyonası finallerindeki maçlar olabilirBanding testi için önereceğiniz video varsa YouTube dan link atarmısınız, çok uzak kalmışım bu olaylara, bizim zamanımızsa ışık süzmesi ve bulutlanma vardı, şimdi birsürü şey çıkmış
Plazmalar bittiğine göre, Samsung Sony ve LG de muadil tvler 16b-20bTL bandında iken bence 10b TL ye böyle bir riske girilir. Ama derseniz ki ben 3700tllık 65 inç TV de alırım ve işimi görür derseniz bilemem, TV işi biraz zevk işi. Gelsin bi bakalım TV göreceğiz. Bu arada 55C9 iadem olmuştuBana göre oled panellerin tv de kullanılması için henüz erken. Markalar rekabet için oled tv ler çıkarsalarda çoğu henüz buna hazır değil, özelliklede Arçelik. O fiyatlardaki bir oled tv ne kadar güvenilir şüpheli.
Plazmalar bittiğine göre, Samsung Sony ve LG de muadil tvler 16b-20bTL bandında iken bence 10b TL ye böyle bir riske girilir. Ama derseniz ki ben 3700tllık 65 inç TV de alırım ve işimi görür derseniz bilemem, TV işi biraz zevk işi. Gelsin bi bakalım TV göreceğiz. Bu arada 55C9 iadem olmuştu
55C9'da aynı tesisten çıkmıyor muydu?