Arak rakısı

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Açıkçası her türlüsünü tüketir(dim). @TC Yıldırım ' ın dediği gibi adam akıllı oturup içmeyeli herhalde bir 10 sene de benim olmuştur. Geçenlerde kayıp yaşadığımda bir dublenin yarısı votka atmıştım. O da canıma okudu. (Sarhoşluk değil, böbreklere vurdu.) Onu saymıyorum.

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
45
Açıkçası her türlüsünü tüketir(dim). @TC Yıldırım ' ın dediği gibi adam akıllı oturup içmeyeli herhalde bir 10 sene de benim olmuştur. Geçenlerde kayıp yaşadığımda bir dublenin yarısı votka atmıştım. O da canıma okudu. (Sarhoşluk değil, böbreklere vurdu.) Onu saymıyorum.
Ben içtikçe güzelleşiyorum, sık sık yaptığım da doğrudur ama hep o ince çizgide, güzel ve cakır olma sınırı 🙃 içmek, bir zaman makinesine binmek gıbi geliyor bana 🙃

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Yaşlandık moruk bizden geçmiş yada yaşımız oturmuş uslanmışık artık hovardalık yapmıyoruz :kiskis

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Ben içtikçe güzelleşiyorum, sık sık yaptığım da doğrudur ama hep o ince çizgide, güzel ve cakır olma sınırı 🙃 içmek, bir zaman makinesine binmek gıbi geliyor bana 🙃
Herkesle içmeme kuralıma yıllardır harfiyen uyarım. Özellikle alkolün ne insanları ne hale getirdiğini defalarca gördüğüm için (Mekanda da çalışırken) asla o kuralı es geçmem. Bir de hiç sarhoş değilim kelimesini kullanmam ama şimdiye kadar hiç tamamen kendimi kaybedemedim. Miktar ne olursa olsun. Tabii bu yaştan sonra eskisi gibi zorlarsak ne olur bilmiyorum ama son tecrübeden sonra sanırım sarhoş olmadan önce hastanelik olurum. :haha

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Alkolik değilim hiç olmadım ama o şişe açıldımı bitecek yetmezse bitane daha açılacak :haha1

Geri
Üst Alt