gercekrambo
Süper Üye
- 2 Şub 2020
- 1,778
ilk mesaj aklımı aldı . cevap veya alıntı olmadığı için ekleyemedim ama içerik ve raflar elektrik gibi çarptı beni. ayüzbir rafı o ya. 

Yancı olmaz senden Başkan hancı olur olsa olsa benden yancı olurKonuyu değiştirme Yancı bulunur![]()
tamam ben deplasmana geliyorum.Yancı olmaz senden Başkan hancı olur olsa olsa benden yancı olur![]()
Adanada mekanı buldum kuzuyu burdan hazır pişmiş kaparız Başkan kılçıksız temiz iştamam ben deplasmana geliyorum.
Sen hancı, ben yolcu olurum.
Adanada mekanı buldum kuzuyu burdan hazır pişmiş kaparız Başkan kılçıksız temiz iş
Gelmiş kadar oldum eyvallah BaşkanSen çık gel yeter ki. Bademciklerine kadar
et, tatlı, şekerleme doldurmazsam adım Ahmet değil
Burası toptancı tarzı bir iş yeriilk mesaj aklımı aldı . cevap veya alıntı olmadığı için ekleyemedim ama içerik ve raflar elektrik gibi çarptı beni. ayüzbir rafı o ya.![]()
Ben içtikçe güzelleşiyorum, sık sık yaptığım da doğrudur ama hep o ince çizgide, güzel ve cakır olma sınırıAçıkçası her türlüsünü tüketir(dim). @TC Yıldırım ' ın dediği gibi adam akıllı oturup içmeyeli herhalde bir 10 sene de benim olmuştur. Geçenlerde kayıp yaşadığımda bir dublenin yarısı votka atmıştım. O da canıma okudu. (Sarhoşluk değil, böbreklere vurdu.) Onu saymıyorum.
Yaşlandık moruk bizden geçmiş yada yaşımız oturmuş uslanmışık artık hovardalık yapmıyoruzAçıkçası her türlüsünü tüketir(dim). @TC Yıldırım ' ın dediği gibi adam akıllı oturup içmeyeli herhalde bir 10 sene de benim olmuştur. Geçenlerde kayıp yaşadığımda bir dublenin yarısı votka atmıştım. O da canıma okudu. (Sarhoşluk değil, böbreklere vurdu.) Onu saymıyorum.
Herkesle içmeme kuralıma yıllardır harfiyen uyarım. Özellikle alkolün ne insanları ne hale getirdiğini defalarca gördüğüm için (Mekanda da çalışırken) asla o kuralı es geçmem. Bir de hiç sarhoş değilim kelimesini kullanmam ama şimdiye kadar hiç tamamen kendimi kaybedemedim. Miktar ne olursa olsun. Tabii bu yaştan sonra eskisi gibi zorlarsak ne olur bilmiyorum ama son tecrübeden sonra sanırım sarhoş olmadan önce hastanelik olurum.Ben içtikçe güzelleşiyorum, sık sık yaptığım da doğrudur ama hep o ince çizgide, güzel ve cakır olma sınırıiçmek, bir zaman makinesine binmek gıbi geliyor bana
![]()
Yaşlandık diyene bakın hele.Yaşlandık moruk bizden geçmiş yada yaşımız oturmuş uslanmışık artık hovardalık yapmıyoruz![]()
Alkolik değilim hiç olmadım ama o şişe açıldımı bitecek yetmezse bitane daha açılacakBen içtikçe güzelleşiyorum, sık sık yaptığım da doğrudur ama hep o ince çizgide, güzel ve cakır olma sınırıiçmek, bir zaman makinesine binmek gıbi geliyor bana
![]()
Sen onu boğma rakıda yap ta göreyim. Benim dengemi tek bozabilen o oldu. Ama sabah, akşam olan herşeyi bir bir anlatınca herkes ağzı açık dinledi. Ama o anlatımı akşam bacaklarıma bir türlü dinletemedim.Alkolik değilim hiç olmadım ama o şişe açıldımı bitecek yetmezse bitane daha açılacak![]()