Akigo35
Süper Üye
- 20 Tem 2020
- 1,124
- 45
Böyle geçiyor genel bilgi ama benim içtiğim iki marka Suriye menşeiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu olmalı Lübnan rakısı.

Böyle geçiyor genel bilgi ama benim içtiğim iki marka Suriye menşeiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu olmalı Lübnan rakısı.
Senin rakı kafa yapmıyor sızmıyorsun gece ayaktasınBöyle geçiyor genel bilgi ama benim içtiğim iki marka Suriye menşei
![]()
![]()
En son gittiğimde bulamadım, bizimkiler artık sadece bundan getirmemi istiyorTRde satılmıyor galiba.
Geceleri gökyüzünden katılıyorum aranızaSenin rakı kafa yapmıyor sızmıyorsun gece ayaktasın![]()
Şuna Rakı bitmesin diye gıdım gıdım içiyorum deseneGeceleri gökyüzünden katılıyorum aranıza![]()
3 70 lik aldım 1 tane kaldıŞuna Rakı bitmesin diye gıdım gıdım içiyorum desene![]()
Batta marka olan Rotterdam da Meledi diye bir toptancıda diğeri yine Rotterdam da acs groothandel diye bir toptancıda. İnternet üzerinden sipariş edilecek bir iki yer daha var sanırımAkigo35 Dükkan etikentinden anlayamadım pek .. nerde var bunlar ? Gall Gall lar da olduğunu sanmıyorum
Uzman olmuş adam nerde ne var nerden stok yapılır hepsini çözmüşAkigo35 Üstadım aşmışsın ... artık toptancı seviyesindesin ..
Üstadım Hollanda'da her yerde elim vardırUzman olmuş adam nerde ne var nerden stok yapılır hepsini çözmüş![]()
Yaşadığın bölgeye herzaman hakim olmalısınÜstadım Hollanda'da her yerde elim vardır![]()