Arak rakısı

ilk mesaj aklımı aldı . cevap veya alıntı olmadığı için ekleyemedim ama içerik ve raflar elektrik gibi çarptı beni. ayüzbir rafı o ya. :cal

Açıkçası her türlüsünü tüketir(dim). @TC Yıldırım ' ın dediği gibi adam akıllı oturup içmeyeli herhalde bir 10 sene de benim olmuştur. Geçenlerde kayıp yaşadığımda bir dublenin yarısı votka atmıştım. O da canıma okudu. (Sarhoşluk değil, böbreklere vurdu.) Onu saymıyorum.

Açıkçası her türlüsünü tüketir(dim). @TC Yıldırım ' ın dediği gibi adam akıllı oturup içmeyeli herhalde bir 10 sene de benim olmuştur. Geçenlerde kayıp yaşadığımda bir dublenin yarısı votka atmıştım. O da canıma okudu. (Sarhoşluk değil, böbreklere vurdu.) Onu saymıyorum.
Ben içtikçe güzelleşiyorum, sık sık yaptığım da doğrudur ama hep o ince çizgide, güzel ve cakır olma sınırı 🙃 içmek, bir zaman makinesine binmek gıbi geliyor bana 🙃

Yaşlandık moruk bizden geçmiş yada yaşımız oturmuş uslanmışık artık hovardalık yapmıyoruz :kiskis

Ben içtikçe güzelleşiyorum, sık sık yaptığım da doğrudur ama hep o ince çizgide, güzel ve cakır olma sınırı 🙃 içmek, bir zaman makinesine binmek gıbi geliyor bana 🙃
Herkesle içmeme kuralıma yıllardır harfiyen uyarım. Özellikle alkolün ne insanları ne hale getirdiğini defalarca gördüğüm için (Mekanda da çalışırken) asla o kuralı es geçmem. Bir de hiç sarhoş değilim kelimesini kullanmam ama şimdiye kadar hiç tamamen kendimi kaybedemedim. Miktar ne olursa olsun. Tabii bu yaştan sonra eskisi gibi zorlarsak ne olur bilmiyorum ama son tecrübeden sonra sanırım sarhoş olmadan önce hastanelik olurum. :haha

Yaşlandık moruk bizden geçmiş yada yaşımız oturmuş uslanmışık artık hovardalık yapmıyoruz :kiskis
Yaşlandık diyene bakın hele. :D Sen bizden birkaç tane götürürsün efendi. Bir sen bir de Sayın Emmi. İkinizde genceciksiniz. :D

Alkolik değilim hiç olmadım ama o şişe açıldımı bitecek yetmezse bitane daha açılacak :haha1
Sen onu boğma rakıda yap ta göreyim. Benim dengemi tek bozabilen o oldu. Ama sabah, akşam olan herşeyi bir bir anlatınca herkes ağzı açık dinledi. Ama o anlatımı akşam bacaklarıma bir türlü dinletemedim. :haha :haha :haha

Geri
Üst Alt