Arak rakısı

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
45
Herkesle içmeme kuralıma yıllardır harfiyen uyarım. Özellikle alkolün ne insanları ne hale getirdiğini defalarca gördüğüm için (Mekanda da çalışırken) asla o kuralı es geçmem. Bir de hiç sarhoş değilim kelimesini kullanmam ama şimdiye kadar hiç tamamen kendimi kaybedemedim. Miktar ne olursa olsun. Tabii bu yaştan sonra eskisi gibi zorlarsak ne olur bilmiyorum ama son tecrübeden sonra sanırım sarhoş olmadan önce hastanelik olurum. :haha
Ben çok hassasım o konuda, içmeyi bilmeyenle sofraya oturmam çirkinleşmesin.masa diye 😁

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Herkesle içmeme kuralıma yıllardır harfiyen uyarım. Özellikle alkolün ne insanları ne hale getirdiğini defalarca gördüğüm için (Mekanda da çalışırken) asla o kuralı es geçmem. Bir de hiç sarhoş değilim kelimesini kullanmam ama şimdiye kadar hiç tamamen kendimi kaybedemedim. Miktar ne olursa olsun. Tabii bu yaştan sonra eskisi gibi zorlarsak ne olur bilmiyorum ama son tecrübeden sonra sanırım sarhoş olmadan önce hastanelik olurum. :haha
Herkesle içilmez doğru kural alkol şişede durduğu gibi durmaz ben oturduğum gibi kalkarım bazısı vardır çabuk çapar yanlış anlar bıçak çeker onlara da denk geldim huyunu suyunu bilmediğim adamla otup içmem.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Sen onu boğma rakıda yap ta göreyim. Benim dengemi tek bozabilen o oldu. Ama sabah, akşam olan herşeyi bir bir anlatınca herkes ağzı açık dinledi. Ama o anlatımı akşam bacaklarıma bir türlü dinletemedim. :haha :haha :haha
Yarım şişe konyak 1 70'lik viski devirdim çakır keyif oldum sadece rakı ile aram yok konyak votka viski cin rakıya alışamadım.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Yarım şişe konyak 1 70'lik viski devirdim çakır keyif oldum sadece rakı ile aram yok konyak votka viski cin rakıya alışamadım.
Tam ben de onu söyleyecektim. Malibu ve martini kokteyllerini fena yapmam. genellikle de çok hoşuma gider. Hatta pragdan aldığım becherovka' nın hala tadı damağımda. Absolut bile tükettim ama rakıyı beceremiyorum, doğruya doğru.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
Açıkçası her türlüsünü tüketir(dim). @TC Yıldırım ' ın dediği gibi adam akıllı oturup içmeyeli herhalde bir 10 sene de benim olmuştur. Geçenlerde kayıp yaşadığımda bir dublenin yarısı votka atmıştım. O da canıma okudu. (Sarhoşluk değil, böbreklere vurdu.) Onu saymıyorum.
bol su tüketmeyi unutmayın. bir de olur ise karaciğer değerlerine baktırın.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
Arak rakının adı zaten! arak rakısı olmaz

Arak genel de Ortadoğu da verilen Arapça ismidir bu merete:hihi
biz kelimeyi alıp kısaca RAKI demişiz

bu rakılar bizim rakıları tutmaz! Uzo da böyledir o bizimkini tutmaz

bir de güyya "içmem" ya da günah diyen tipler vardır "inanmayın"!

"Evde rakı";içtim ama hiç beni sarmadı yaw,rezil bir şey gibi geldi bana
bizim amcaoğlu buna muptela oldu "mecburiyet" den:haha1

yazın buz gibi bira iyi gidiyor,kışın viski de güzel gidiyor ama fiyatları kötü vuruyor yahu:hihi

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Arak rakının adı zaten! arak rakısı olmaz

Arak genel de Ortadoğu da verilen Arapça ismidir bu merete:hihi
biz kelimeyi alıp kısaca RAKI demişiz

bu rakılar bizim rakıları tutmaz! Uzo da böyledir o bizimkini tutmaz

bir de güyya "içmem" ya da günah diyen tipler vardır "inanmayın"!

"Evde rakı";içtim ama hiç beni sarmadı yaw,rezil bir şey gibi geldi bana
bizim amcaoğlu buna muptela oldu "mecburiyet" den:haha1

yazın buz gibi bira iyi gidiyor,kışın viski de güzel gidiyor ama fiyatları kötü vuruyor yahu:hihi
Can abimiz bilir ağzının tadını. :)

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
yaw ben 1 duble rakı içiyorum,kafayı buluyorum,rakı beni acaip yapıyor,çözemedim gitti bu yaşa kadar:hmm
Viski en serti diyorlar ama ondan 3/5 duble kadar götürebiliyorum,kafa da yerinde geziyorum yaw:hihi
Chivas favorim ama eskinde di!
yaw fiyatlar çıldırdı,çakma viski filan varmı acep? hoş ben onuda içemem yaw:haha1

sağolsun burada arada Rus lar getiriyor hediye filan da öyle götürüyorum,ama yeğen gördümü
şişenin dibine vuruyor!

şunca zam yapıldı yaw millet bırakmadı bu mereti! korkarım satışlar oran olarak bunların zamanında
daha da arttı!

Geri
Üst Alt