tarikk
Süper Üye
- 6 Ocak 2018
- 1,631
- 33
Allah'tan uymuyorTicari be abim, Dört kapı alacak paramız yok henüz
Arabanın tipini çok sevdim yoksa yazılım mazılım benlik iş değil.
Hele ki Modifiye işleri hiç bana uymaz biliyorsunuz![]()
![tara :tara :tara](/styles/tf/smile/tara.gif)
![hihi :hihi :hihi](/styles/tf/smile/hihi.gif)
Allah'tan uymuyorTicari be abim, Dört kapı alacak paramız yok henüz
Arabanın tipini çok sevdim yoksa yazılım mazılım benlik iş değil.
Hele ki Modifiye işleri hiç bana uymaz biliyorsunuz![]()
Bence Adem abiden böyle bir şey beklenir air basit kaçarAllah'tan uymuyorUysa airle falan çıkıcan karşımızda abim
![]()
Çok doğru buluyorum bu mesajı ??????Bence Adem abiden böyle bir şey beklenir air basit kaçar
![]()
Bence Adem abiden böyle bir şey beklenir air basit kaçar
![]()
Töbe müdürüm afedersin...Bence Adem abiden böyle bir şey beklenir air basit kaçar
![]()
Allah razı olsunAbartılmamış modifiye arabaya estetik katıyor...Allah kaza bela nazar vermesin inşallah.
Gaza getirmeyin beniBence Adem abiden böyle bir şey beklenir air basit kaçar
![]()
Gaza getirmeyin beni
Bu tarz değil de, şu elektronik amortisör sistem kurulan genelde Honda Civic tarzı arabalar çok denk geliyor trafikte.
Özellikle ışıklarda beklerken vs o esnada hop hop hop yukarı aşağı indirip zıplatmayı pek seviyor gençler![]()
Ben görevli olsam, sistem bu kadar değişikliği hafif kusur olarak kabul ediyorsa, lastiğin yarığından bırakmaz ama lastiğin durumunu söylerdim...Adem abi en son seninle konuşmuştuk , hiç düşünmediğim bi yerden kaldım.
Ön arka lastik ebatları farklı
App plaka
Cam filmleri
Led zenon (uzun,kısa ve sisler)
Ön park ampulleri farklı renk
Spor yaylar
Tavan renk farklı ( kaplattığınız yerden fatura alıp tüvtürke öyle geliyorsunuz)
gibi şeylerden kusursuz geçti. Artı olarak egzoz vardı onu söktürmüştüm kesinlikle ağır kusur. Tek kaldığım nokta 'lastikte kesik varmış' .Ağır kusur olarak kaldık.Hiç tahmin etmemiştim . Lastik değişip tekrar gidiceğim. Gidecek olan arkadaşların dikkatine..
Ben geçen sene ruhsata aracın kilosunu noter yanlış yazmış diye saçma biçimde kaldım çünkü aynı ruhsatla 4 kere geçmişti araç, tekrara gittiğimde fren hidroliği delinmiş farkında değildim, ağır kusur olmasına rağmen insan evladına denk geldim de geçirdi sağolsun çıkışta hemen tamir ettirdimBen görevli olsam, sistem bu kadar değişikliği hafif kusur olarak kabul ediyorsa, lastiğin yarığından bırakmaz ama lastiğin durumunu söylerdim...
Keşkeee bunada şükür..Ben görevli olsam, sistem bu kadar değişikliği hafif kusur olarak kabul ediyorsa, lastiğin yarığından bırakmaz ama lastiğin durumunu söylerdim...
Parmak kadar kopuklar vardı yanakta. Hafif kusur yazıp uyarmıştı "abi böyle dolanma, tehlikeli diye"Ben görevli olsam, sistem bu kadar değişikliği hafif kusur olarak kabul ediyorsa, lastiğin yarığından bırakmaz ama lastiğin durumunu söylerdim...
Yapma beyaaaaa , Çok sinir bozucu durum.Adem abi en son seninle konuşmuştuk , hiç düşünmediğim bi yerden kaldım.
Ön arka lastik ebatları farklı
App plaka
Cam filmleri
Led zenon (uzun,kısa ve sisler)
Ön park ampulleri farklı renk
Spor yaylar
Tavan renk farklı ( kaplattığınız yerden fatura alıp tüvtürke öyle geliyorsunuz)
gibi şeylerden kusursuz geçti. Artı olarak egzoz vardı onu söktürmüştüm kesinlikle ağır kusur. Tek kaldığım nokta 'lastikte kesik varmış' .Ağır kusur olarak kaldık.Hiç tahmin etmemiştim . Lastik değişip tekrar gidiceğim. Gidecek olan arkadaşların dikkatine..