teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
teraspy
Aküyü takıp çalıştır ancak gaz verme. 2-3 dakika kendi halinde takılsın. Gaza daha sonra bas. Bu süre motorun yağlanması için gereken süredir. Bir de malum aracın yaşı var. soğutma suyu eğer olması gereken özellikte değilse devirdaim pompasını kilitlemiş ya da radyatörü tıkamış olabilir. Bir süre gözün hararet göstergesinde olsun.
4 ay mı ? yahu araçlar için bu süre hiç bir şey... 3 gün ile, 4 ay arasında hiçbir fark yok emin olun.... Hiç korkmadan tak çalıştır yapın.
87 model w124 merdecesim vardı, icra yoluyla otoparka çekilmişti. yediemin otoparkında tam 132 gün yattı. içinde de 100 amperlik varta akü vardı. neyse aracı vergi dairesinden satışını istedim kendi aracıma ihaleye girip satın aldım. Otoparkta takviye ederiz düşüncesiyle başka araçla giderken bide ne görelim, araç kendi aküsüyle çalıştı. Hepimiz şok olmuştuk.
İki günde bir arabanızı 2-3 dk çalıştırmanız iyi olacaktır. Eski arabalar candır. Evdekiler doğru demiş satmayın, kenarda dursun.
Aküyü varsa şarj cihazınızla doldurursanız sıkıntı kalmaz. Şarj cihazınız yoksa da meyilli bir yerde vurdurarak çalıştırın, 5-6 km gezin dolacaktır.
Tamam ,aküyü takıyorum ,2-3 dakika çalışıyor ve gaz vermiyorum önce ,sonra bir tur atıyorumBişey olmaz emmi yağ değişim zamanı geldiyse yağı değiştir öteki türlü ver marşı yürüsün gitsin