teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
2009 dan değil ,4-5 yaşımdan beri2009 dan buyana direksiyon fobin var ama Emmi sende fobim var diyosan ya fobiyi yeneceksin
yada arabayı terk edeceksin
2009 dan değil ,4-5 yaşımdan beri2009 dan buyana direksiyon fobin var ama Emmi sende fobim var diyosan ya fobiyi yeneceksin
yada arabayı terk edeceksin
iyi geceler EmmiTamam ,benden "paso" ,uykum geldi iyice
seninkisi çocukluktan kalma korku öyle bir his Bilinç altında yer edinmiş Emmi onu aşmak biraz zor2009 dan değil ,4-5 yaşımdan beri
Akuyu takip çalıştırayim mi demiş, ver coşkuyu dedim ?Derken
hangi aküEsas belirleyici olan. Akünün durumu, araç üzerindeki elektirik ve elektironik aksam. Yatarken elektirik yine çekiyor araç. Bundan dolayı akü biter. Zamana bağlı olsada yine biter. Dogru olan akünün kutup başını sökmek. Araca hiç elektirik vermemek .
+ Ek bilgi : tv de gördüğünüz, reklamı olan aküleri kullandim. Hepsi çöp. Bilinmedik bir marka ile yillari devirdim. Reklam kokan hareketlere hep inandık.
Esan akü.hangi akü
Bu gün aile içinde yine konuştuk "satalım" mı diye ,"satmama" kararı çıktı ,bu kez beni "belki tek katlı ufak bir ev alırız" diye kandırdılarİyi aaşamlar
hiç kullanmayacaksınız bence satın gitsin hem kendinize hem de arabaya eziyet olmasın.