Oralarda tamir ettirmesi arabadan pahalıya mal olacağı için, hurdaya verilse üste para isteneceği için öyle. Buradaki ilanları hatırladım bir an;
2012 model SIFIR KOKUSU ÜZERİNDE Polo. (Parfüm sıktıysan tamam da 2012 model aracın sıfır kokusu?)![]()
![]()
![]()
Oralarda tamir ettirmesi arabadan pahalıya mal olacağı için, hurdaya verilse üste para isteneceği için öyle. Buradaki ilanları hatırladım bir an;
2012 model SIFIR KOKUSU ÜZERİNDE Polo. (Parfüm sıktıysan tamam da 2012 model aracın sıfır kokusu?)![]()
![]()
![]()
Montajı ne kadar? Ya da şöyle sorayım saatlik ücreti ve tahmini süre ne kadar?Aklini kullanırsan tamir pahalı değil, arabanı çok seviyorsan düşük km bir çıkma motor al 300 400 euro arası montaj yaptır
Saatlik ücret ancak servisler uygular diğer seyler konuşur anlaşırsin, tanıdık varsa ucuz olur. Ben araçtan anladığım için, arızalı parçaları online sipariş veriyorum ve sadece işçilik için gidiyorum. Başkasının 400 euroya yaptığı şey bana en fazla 150 200 arası tutuyor.Montajı ne kadar? Ya da şöyle sorayım saatlik ücreti ve tahmini süre ne kadar?
İşte bizler için bu kurallar zaten geçerli değil. Ama gerçekten anlamayan birisi için de maliyetlerin uygun olacağını söyleyebilir miyiz?Saatlik ücret ancak servisler uygular diğer seyler konuşur anlaşırsin, tanıdık varsa ucuz olur. Ben araçtan anladığım için, arızalı parçaları online sipariş veriyorum ve sadece işçilik için gidiyorum. Başkasının 400 euroya yaptığı şey bana en fazla 150 200 arası tutuyor.
Bir insan bütçesini düşünüp bazı araştırmaları yapmıyorsa, hangi ülkede yaşarsa yaşasın detaylı sevilmeye mahkumdurİşte bizler için bu kurallar zaten geçerli değil. Ama gerçekten anlamayan birisi için de maliyetlerin uygun olacağını söyleyebilir miyiz?
Edd, o gidince izlemeyi bıraktım. Mike bu işlerin adamı değilBen konuya başka bir bakış açısı getireyim. Mike Brewer' mı, Edd China mı?
![]()
O zaman bende cevabımı vereyim. Edd olmayan bölümleri de izliyorum. Ama özellikle Ant karıncasının yaptıklarına gülmek için. O kadar kasıyor ki kendini. Mike Brewer' ı başından beri zaten sevmiyorum.Edd, o gidince izlemeyi bıraktım. Mike bu işlerin adamı değil![]()
Ben viasat kanalında yayınlanan şu programıda çok severim ve tavsiye ederim. Düşük bütçeler ile birseyler yapmaya çalışıyorlarO zaman bende cevabımı vereyim. Edd olmayan bölümleri de izliyorum. Ama özellikle Ant karıncasının yaptıklarına gülmek için. O kadar kasıyor ki kendini. Mike Brewer' ı başından beri zaten sevmiyorum.
Soldaki sarı arkadaş daha önce de siyahi bir zenginle program yapmıştı diye hatırlıyorum.Ben viasat kanalında yayınlanan şu programıda çok severim ve tavsiye ederim. Düşük bütçeler ile birseyler yapmaya çalışıyorlar
![]()