teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Ben arabamı satsam bunu alamıyorum herhalde
bu elektrikli bisikletten bozma şey 15k idi 20k...şimdi 120k eder mi?
bu elektrikli bisikletten bozma şey 15k idi 20k...şimdi 120k eder mi?
Bir ara niyetim vardı ,hatta müşterisi de gelmişti karı-koca, farlarını beğenmediler almadılarSatma saten o arabayı Üstat
Buna sözünüze aynen katılıyorum.Enflasyonist dönemlerde sabit kredi maliyetleri ile alınan araba ve ev zamanla hem çok değer kazanıyor hem de sizin ödediğiniz taksitlerin maaş üzerindeki yükü görece olarak düşüyor.
Önümüzdeki 2 yıllık periyot yüksek enflasyon dönemi olacağı için bugün 500bine alacağınız araba 2 sene 1.5 milyon olacak ve sizin geliriniz de bugünden daha fazla olacağı için sadece kısa süreli sıkışacaksınız.
O gözle bakıldığında bu dönem kiralama değil satın alma dönemidir diyebiliriz.
sende haklısın tek sorumlu benimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hala enflasyonun tüm sorumlusunun Tayyip Erdoğan olduğunu düşünen var. Bunlar 2 ay sonra seçimde Kemal Kılıçdaroğlu gelirse fiyatlar düşecek sanıyor.
Bugünkü elektrik ve doğalgaz faturanızı yazın kenara. 3 ay sonra birim başına (kwh veya m3) iki katını ödeyeceksiniz.
Finansal okur yazarlığı olan kesim zaten enflasyonun nedenlerini ve sebepleri, oluşumunun altında yatan nedenleri biliyor.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hala enflasyonun tüm sorumlusunun Tayyip Erdoğan olduğunu düşünen var. Bunlar 2 ay sonra seçimde Kemal Kılıçdaroğlu gelirse fiyatlar düşecek sanıyor.
Bugünkü elektrik ve doğalgaz faturanızı yazın kenara. 3 ay sonra birim başına (kwh veya m3) iki katını ödeyeceksiniz.
Bu konuyu netleştirelim de mevzu siyasete sarmasın ki tadımız kaçmasın.sende haklısın tek sorumlu benim
Her denilene inanıyorsanız, elimde geçiş garantili boğaz köprüsü var. Çok uyguna bırakırım.tayip baba ekonomistim herşeyi çok iyi bilirim dedi tek adam olunca türkiye uçacak dedi benmi dedim bunları
ben inanmıyorum zaten tayip babanın hiç bir dediğineHer denilene inanıyorsanız, elimde geçiş garantili boğaz köprüsü var. Çok uyguna bırakırım.
umarım konu karşılıklı tartışma evrilmez.Her denilene inanıyorsanız, elimde geçiş garantili boğaz köprüsü var. Çok uyguna bırakırım.