Çevrimdışı Umut Barış VIP 23 Kas 2017 21,011 8 Nis 2020 #71 Domestos' Alıntı: Genç adamsın, olacak o kadar su faturası... Genişletmek için tıkla ... Başka gençlerin de su faturasını biz ödüyoruz muhtemelen.
Domestos' Alıntı: Genç adamsın, olacak o kadar su faturası... Genişletmek için tıkla ... Başka gençlerin de su faturasını biz ödüyoruz muhtemelen.
Çevrimdışı Adem Helvacı Süper Üye 17 Şub 2017 24,294 51 8 Nis 2020 #72 meebbe' Alıntı: Allah yollarını açık etsin hocam.? Genişletmek için tıkla ... Aminnn, nerede varsa hepsinin ?
meebbe' Alıntı: Allah yollarını açık etsin hocam.? Genişletmek için tıkla ... Aminnn, nerede varsa hepsinin ?
Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 22,683 65 8 Nis 2020 #73 Adem Helvacı' Alıntı: La nedir bu emekli asker ve polisten çekilenler Genişletmek için tıkla ... Polemik olmasın diye cevap vermeyeceğim ,biliyorum da susuyorum mecburen
Adem Helvacı' Alıntı: La nedir bu emekli asker ve polisten çekilenler Genişletmek için tıkla ... Polemik olmasın diye cevap vermeyeceğim ,biliyorum da susuyorum mecburen