catres
Süper Üye
- 26 May 2018
- 1,459
- 41
F fikoloji ve catres müsait bir zamanda vakit bulabilirsem ben de kendimle görüşmek isterim
Tamam gelin Ankaraya görüşelim
Her zaman arkadaşlar, iletişim kanallarım açık.
F fikoloji ve catres müsait bir zamanda vakit bulabilirsem ben de kendimle görüşmek isterim
merhaba,
bir aknetot paylaşmak istedim, ben pek rüya görmem fakat dün nasıl olduysa görmüşüm şu an sorsanız yarım yamalak hatırlarım, çoğu şeyi eşim hatırlattı, rüyamda sayıklarken çankayaya da gidelim vs dediğimi belirtti. hatırladığım konu Ankara için Trakya üzerinden geçiliyor beni alıyorsunuz çanakkaleden vapurla Yalova üzerinden devam ediyoruz. Amma kıslatmışız yolu bu konuda beni teee İstanbul üzerinden gelip alan ama tanınmadığım arabadaki 3 kişiye selamlar.
Aslında dediğim gibi pek rüya görüp hatırlamam. buraya katılalı bir ay anca oldu, ama sürekli takip edip hem yardımcı olmaya hem de yardım alama çalışıyorum. asıl hayalim bu tarzda bir form açmaktı ama bi bakmışım kendim buradayım,
Ve bu aile ortamı kurmaya çalışmış ve başarmış herkese teşekkürleri borç bilirim.
tanımasamda teknovest Ado @Umut Barış BlackSea newrophat catres ve sayamadığım herkese teşekkürler
Bence de yazılırsa güzel olur.Şimdi kesinleştirenleri net olarak görebilir miyiz ? Ya da hala durumu belli olmayan varsa bi genel durumu görmek adına yazabilir mi acaba ?
Sağlık olsun kardeşim, Tamam müsait olunca haber ver mutlakabugün aldığım kötü bir haber yüzünden istemeyerekde olsa iptal etmek zorundayım.gün içerisinde adem abi sana yazarım.
Evet bugün cuma yarın cumartesi. Heyecan var mı heyecan Heyecan yoksa sıkıntı büyük
Heyecan bol.
Sen fazla dolaşma o halde biz senle yarın erken buluşalım mekana geçelim milleti bekleyelim. İyi fikir benceAnkarada dış ortam sicakligi anitibariyle 12derece onleminizi ona gore alin.
Etlik,kecioren,pursaklar dolanip duruyum
İlk dakika gol 1, ulaşamadık