Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Sen fazla dolaşma o halde biz senle yarın erken buluşalım mekana geçelim milleti bekleyelim. İyi fikir bence
"Millet' dediğin bir Umut Barış ve bir de biz geliyoruz başka kimse yok zaten
Sen fazla dolaşma o halde biz senle yarın erken buluşalım mekana geçelim milleti bekleyelim. İyi fikir bence
Yolunuz açık olsun herkese selamlar. En büyük selamı bizim gibi genç nesilleri bu günleri görmesinde emeği geçen Atatürk e sunuyorum. Selametle gidin iyi yolculuklar hepinize.
İnşallah.Teşekkürler, bu daha başlangıç. Daha nice buluşmalar yaparız artık.
İnşallah.
Aslında aklıma inşallah değil de şu son zamanlar da radyo araba ve sosyal platformda çalınan "elbet bir gün" diyesim geldi
Neymiş o, paylaşın biz de görelim. Hiç haberim yok.
Duymayan mi kaldı başkan ?
Duymayan mi kaldı başkan ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
An itibariyle AŞTİ'de oturuyorum.
Ado Adem abi, Afyon'da No: 03 diye bir mekan açıldı, Devlet Hastanesi nin yanında. Orayı tavsiye ederim.Yemek mekanları öğrenci işi olsun, hamburger kola patates çay ve bol muhabbet kakara kikiri var diye bizi kovmayacak bir işletme tercihimizdir.
İçimizde askerden yeni gelenler, öğrenciler, garibanlar var. Herkes bir @Sota Ahmet değil
Benim için otopark yeri, menzil, mesafe sorun değil lakin dolmuşcu milletini sevmem
Öte yandan, misafir olarak geldiğimiz için muhtemelen metroya basacak kartlarımız olmayacaktır onu da düşünmek lazım
Güzergah olarak aklımdaki
Burdur -Dinar - Sandıklı Sonrası Afyonkarahisar da kahvaltı molası vermek ve Emirdağ - Sivrihisar - Polatlı üzerinden Ankara yapmak şeklinde.
Aslında Bolvadin güzergahı biraz daha kısa ama Afyonkarahisarı pas geçmek istemedim açıkçası
Hatta Afyon da önerilere de açığım kahvaltı için eğer bilen var ise
Ankaraya giriş güzergahımız bu olduğuna göre gerisini siz daha iyi bilirsiniz