Barış Bayraktar
Aktif Üye
- 23 Mar 2022
- 381
- 25
Arayüz o sadece.İşin garibi Google TV diye ayrı platform da var artık kutularda.
Farkı ne bilmiyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Arayüz o sadece.İşin garibi Google TV diye ayrı platform da var artık kutularda.
Farkı ne bilmiyorum.
Bu özellikleri nereden öğrendiniz. 55GGU7900 ve 55GGU9760'da aynı ram ve rom kapasitesine mi sahip acaba?Arçelik Imperium 9 A55 C 985 incelemesi ve R robur bilgilerinden Grundig 55GGU8960'da da 2-16 ram-rom, android tv 11, av1 desteği dolby vision+dolby atmos, panel için 350 nit parlaklık, direct led gibi özellikleri öğrendik, panel üreticisi ve diğer ayrıntılar ustalarda...
Grundig Almanya sitesinde modellere bakınca kullanılan anakart sebebi ile konu başındaki özellikler otomatik olarak geliyor. R robur arkadaşımız ürünü almış, ggu serisinde rom 16, ram 2gb, arçelik serisinde scroll tv youTube incelemesine göre 2-16 android tv OS 11, dolby vision-atmos geliyor vs modeller arasında kasa ve çerçeve kalınlığı-inceliği farkı var. (7900-8960-9760)Bu özellikleri nereden öğrendiniz. 55GGU7900 ve 55GGU9760'da aynı ram ve rom kapasitesine mi sahip acaba?
Sanmıyorum, o Arçelik'in kendi eklediği şeyler içindir.
Bizim Grundig TV'nin bilgi formunda gördüm bu bilgileri. 7 yıl yazılım (software & firmware) garantisinden bahsedilmiş. Yani 7 yıl boyunca Android'in sonraki sürümlerini alacağız demek mi oluyor bu?
Ne kadar da iyimserim . Büyük ihtimalle dediğiniz gibidir.Sanmıyorum, o Arçelik'in kendi eklediği şeyler içindir.
Yazılım güncelleme ve parça sağlama garantisi bu süre. Normal garanti süresi 3 yıl.
Bizim Grundig TV'nin bilgi formunda gördüm bu bilgileri. 7 yıl yazılım (software & firmware) garantisinden bahsedilmiş. Yani 7 yıl boyunca Android'in sonraki sürümlerini alacağız demek mi oluyor bu?
A11,2/16 hafıza ,yok yok demiştim ama gerçekten VGA yokmuş <--- Bu işin şakası tabiiMerhaba,17mb185 ana kart için daha önce soruya istinaden cevap vermiştim dediğiniz gibi bazı iyileştirmeler var.
Model olarak şu anda sahaya çıkan 50r7540u 55ua9090 65ua9090
Android 11, 2gb ram, 16gb hafıza, 2.1 hdmı, 3hdmi, 2usb, VGA yok, hdr10+ Dolby vision ,Dolby atmos, DTS x, dTS virtual x, Dap, gibi önde gelen özellikleri mevcut
Söylentilere göre yazılım desteği alacak ama android yaması alır mı buna emin değiliz abiA11,2/16 hafıza ,yok yok demiştim ama gerçekten VGA yokmuş <--- Bu işin şakası tabii
Acaba A11 de kalır mı yoksa A12 güncelleme alır mı fiko
Aha,sen yatmadın mı dahaSöylentilere göre yazılım desteği alacak ama android yaması alır mı buna emin değiliz abi