Olacağını sanmıyorum,emin değilim tabii ama kutu üzerinde veya kullanım klavuzunda yazar,yazmıyorsa yok demektir.Bu arada güle güle kullanınVestel 65UA9090 televizyonundan satın aldım. Her kaynakta farklı bir bilgi var epey.comda subwoofer var yazıyor. Kendi sitesinde gözükmüyor. Ürün yarın elimde olacak. Donanım özelliklerini eklerim buraya. İyimi yaptık kötümü yaptık göreceğiz.
Aida64 yanlış göstermiyorsa 2-8 ram-hafıza, android tv OS 11, anakart mb185 (bu güzel av1 donanımsal destek var, stream servislerde bant yükü azalır) Sizi yormazsam varsa eğer, disney plusda bir de dolby vision-atmos testi tamamdır. (içeriğe girdikten sonra solda belirip-kaybolan dolby logoları göreceksiniz) Bu arada soundbar benzeri cihaz bağlayacaksınız eArc-hdmi üzerinden bağlayın. Panel kısmı ustalarda artık...
Android tabanlı olduğu içinmi bilemedim 4725 i çalıştıramadım. Ses özelliklerinde surround aktif değil. Hoparlör bağlayıncamı aktif oluyordur bilen varmıdır. Epey cahil kalmışım teknolojiden.
İnceleriz abi İnceleriz
Vestel 65UA9090 televizyonundan satın aldım. Her kaynakta farklı bir bilgi var epey.comda subwoofer var yazıyor. Kendi sitesinde gözükmüyor. Ürün yarın elimde olacak. Donanım özelliklerini eklerim buraya. İyimi yaptık kötümü yaptık göreceğiz.
Subwoofer varmış,sitesinde yazıyorOlacağını sanmıyorum,emin değilim tabii ama kutu üzerinde veya kullanım klavuzunda yazar,yazmıyorsa yok demektir.Bu arada güle güle kullanın
Gözümüzle görmedik ancak direkt olarak üretici verilerine göre (Bizim bilgi kaynağımız innetrnetteki diğer siteler veya yabancı kaynaklar değil, direkt olarak üreticinin sistemindeki bilgiler) bu ürün Direct Led. Yalnız normalde bulabildiğimiz led bar adet ve Chip sayısı gibi bilgileri henüz edinemedik. Öğrendiğimizde onu da paylaşırız mutlaka.Yan resimlerden ve slim ifadesinden pekde istenmeyen edge led gibi duruyor, net bir bilgi var mı?
Emmi woofer konusunda alicengiz yapmışlar.Subwoofer varmış,sitesinde yazıyor
Oooo burada bir mesaj var gibi.İnceleriz abi İnceleriz
İyimiş o daEmmi woofer konusunda alicengiz yapmışlar.
varla yok arası olduğu için kafalar karışık elbette
Dahili subwoofer YOK ancak Woofer box yapmışlar açığı kapamak için
Emmi woofer konusunda alicengiz yapmışlar.
varla yok arası olduğu için kafalar karışık elbette
Dahili subwoofer YOK ancak Woofer box yapmışlar açığı kapamak için
Sevgili İlteriş Yılmaz kardeşimiz yeni bir yola giriyor. Benim hayalim olan bir projenin en azından ön adımlarını atmak adına bir Blog kuruyor, kendisine destek olacağıma dair söz verdim ve yine kendisinin kurumlar, firmalar ile yapacağı görüşmeler doğrultusunda ürün incelemelerine ciddi ağırlık vereceğiz.Çok güzel ve doyurucu bir video oldu yine, teşekkür ederiz. Fırsatınız olursa Arçelik / Beko / Grundig grubu ile ilgili bir inceleme videosu yapmayı düşünür müsünüz? Bu cihazlarla ilgili teknik bilgiye ulaşmak çok zor maalesef. Mesela, acaba bizim aldığımız 2 gb ram, 16 gb rom özelliklerine sahip olan Grundig 55GGU8960, sizin bu videoda bahsettiğiniz Vestel ile aynı anakartı mı kullanmaktadır? Kolaylıklar dilerim, sağlıcakla kalın.