Android Tv Box Tavsiye

Marka olarak temkinli yaklaşırım doğrusu.Bunda android sürümü nedir peki, yani kaça kadar çıkacak :alala

Hımmm,11 ,iyiymiş umut :) ama yine de sıcak bakmam "marka" olarak.

Hımmm,11 ,iyiymiş umut :) ama yine de sıcak bakmam "marka" olarak.
Xiaomi alınmaz şu an emmi.
Globale yeni model getirmiyor.
Bu varken daha yavaş Xiaomi almak akıl kârı değil.

Xiaomi alınmaz şu an emmi.
Globale yeni model getirmiyor.
Bu varken daha yavaş Xiaomi almak akıl kârı değil.
Sanki marka konusunu daha önce konuştuk gibi umut, bu konuda tavrımı biliyorsun.C.tesi bir ürünün İzmir servisi ile görüştüm (uydu alıcısı),bana "çöp olmuş amca "dedi ,halbuki yazılımla hallettim işi.
Markayı yazmayayım ayıp olur. :)

Marka olarak temkinli yaklaşırım doğrusu.Bunda android sürümü nedir peki, yani kaça kadar çıkacak :alala
Bu cihazın sadece adı Sunny abi, güncelleme kısmı ile cihazın üreticisi, lisanslı cihaz sektörünün öncülerinden Sei Robotics firması ilgileniyor. Cihaz Android 10 ile geliyor, 11 güncellemesini aldı. Büyük ihtimalle 3 büyük güncelleme daha alacaktır.

Bu cihazın sadece adı Sunny abi, güncelleme kısmı ile cihazın üreticisi, lisanslı cihaz sektörünün öncülerinden Sei Robotics firması ilgileniyor. Cihaz Android 10 ile geliyor, 11 güncellemesini aldı. Büyük ihtimalle 3 büyük güncelleme daha alacaktır.
Sunny Markası kalitesiz olarak bünyede yer etmiş alışamadık kaliteli cihaz çıkardıklarına inanamıyoruz :kiskis

Ama başına bir şey gelirse kim bakacak buna peki :alala

Sunny Markası kalitesiz olarak bünyede yer etmiş alışamadık kaliteli cihaz çıkardıklarına inanamıyoruz :kiskis
Ürünün Sunny ile neredeyse bir alakası yok zaten, Sunny ile sadece garanti kısmı ile muhattap olunursa olunacak 😁 ondada zaten her hangi bir arızada tamir ile uğraşmıyorlar, yenisini gönderip geçiyorlar 😁

Geri
Üst Alt