The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,434
Şimdiye kadar garantiye gönderenlere hep yenisini gönderdikleri gördüm. Zaten ürünün parçası felanda yok burda, yenisini gönderip geçiyorSunny bu k.hatası der g.dışı bırakır öyle bakarsın sadece![]()

Şimdiye kadar garantiye gönderenlere hep yenisini gönderdikleri gördüm. Zaten ürünün parçası felanda yok burda, yenisini gönderip geçiyorSunny bu k.hatası der g.dışı bırakır öyle bakarsın sadece![]()
Bak bişey demiyorum,sonra çay da ısmarlamazsın banaÜrünün Sunny ile neredeyse bir alakası yok zaten, Sunny ile sadece garanti kısmı ile muhattap olunursa olunacakondada zaten her hangi bir arızada tamir ile uğraşmıyorlar, yenisini gönderip geçiyorlar
![]()
Yeni cihaz şimdi stok var üretim durdu stok yok işte o zaman başlıyorlar k.hatası demeyeŞimdiye kadar garantiye gönderenlere hep yenisini gönderdikleri gördüm. Zaten ürünün parçası felanda yok burda, yenisini gönderip geçiyorSunny zaten iyi para kazanmıştır bu cihazdan, leblebi gibi satıyor bu cihaz bu aralar. Disney+ ın gelişiylede lisanslı cihaz satışlarında hareketlilik var
![]()
Ohoo,ben hem korax ile müzik dinledim hem foruma yazdım,onun kadar ısınan cihaz olmaz herhaldeYeni cihaz şimdi stok var üretim durdu stok yok işte o zaman başlıyorlar k.hatası demeye
Bunlarda fazla ısınma sorunu var kasa dar plastik soğutucular dandik pek alınacak cihaz değil..
Abi senin istediğin çay olsun ne demekBak bişey demiyorum,sonra çay da ısmarlamazsın bana![]()
Ohhhhhh ,afiyet olsunAbi senin istediğin çay olsun ne demek![]()
ayıptır söylemesi şuan içiyorum, ee Rize'liyiz çaysız olmuyor
![]()
Hepsi aynı bunların hocam, stick cihazlarda kasalı cihazlarda hepsinde ısınma sorunu var. Mesela ben fan ile kullanıyorum, eski pc kasasından fanı söktüm, usb kablo ile kesip bağladım birbirine cihazıda üstüne koydum missYeni cihaz şimdi stok var üretim durdu stok yok işte o zaman başlıyorlar k.hatası demeye
Bunlarda fazla ısınma sorunu var kasa dar plastik soğutucular dandik pek alınacak cihaz değil..
Eyvallah abi gel beraber olsunOhhhhhh ,afiyet olsun![]()
Yarın unutmazsam koraxsın derecesinin fotosunu çekeyim,üstelik tv duvar askı aparat kısmına vidaladım(fotoda görünecektir) ,Hepsi aynı bunların hocam, stick cihazlarda kasalı cihazlarda hepsinde ısınma sorunu var. Mesela ben fan ile kullanıyorum, eski pc kasasından fanı söktüm, usb kablo ile kesip bağladım birbirine cihazıda üstüne koydum miss![]()
510 biner gelirim bendeEyvallah abi gel beraber olsunNarlıderedeyim artık ama, Basmaneden kurtuldum
![]()
Alüminyum soğutucu +fan fanı ayrı 12 volt ile besledim daha iyi soğutsun diye ısındığını biliyorıuz..Hepsi aynı bunların hocam, stick cihazlarda kasalı cihazlarda hepsinde ısınma sorunu var. Mesela ben fan ile kullanıyorum, eski pc kasasından fanı söktüm, usb kablo ile kesip bağladım birbirine cihazıda üstüne koydum miss![]()
Bir kaç yıl sonra bu dediklerini yapacaklar gibi geliyor bana, çünkü sektör çok büyümeye başladı, başka bir yere doğru gidiyor iş. Çok gelişmiş cihazlar göreceğiz gibi geliyor bana bakalımAlüminyum soğutucu +fan fanı ayrı 12 volt ile besledim daha iyi soğutsun diye ısındığını biliyorıuz..
Firmalar kasa tasarım soğutma kısmına fazla önem vermiyor ıısınma sorunu = performans kaybı..