The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,291
Saygı duyarım ama yanlış tercih olur, Mi Box S miladını doldurdu artık. Stick cihazların bile gerisinde kaldı.Ben olsam stick harici mi box s alırdım..
Saygı duyarım ama yanlış tercih olur, Mi Box S miladını doldurdu artık. Stick cihazların bile gerisinde kaldı.Ben olsam stick harici mi box s alırdım..
Mi box olarak yazdım. Başka ne yapılabilirki bununlaSaygı duyarım ama yanlış tercih olur, Mi Box S miladını doldurdu artık. Stick cihazların bile gerisinde kaldı.
Saygı duyarım ama yanlış tercih olur, Mi Box S miladını doldurdu artık. Stick cihazların bile gerisinde kaldı.
Marka olarak temkinli yaklaşırım doğrusu.Bunda android sürümü nedir peki, yani kaça kadar çıkacak
Marka olarak temkinli yaklaşırım doğrusu.Bunda android sürümü nedir peki, yani kaça kadar çıkacak
Hımmm,11 ,iyiymiş umut ama yine de sıcak bakmam "marka" olarak.Sunny Prime Tv Stick ( Lisanslı ) Tam bir f/p ürünü
Az önce @lemon arkadaşımızın paylaştığı cihaza başlık açayım dedim. Çünkü muadillerine göre çok daha donanımlı ve uygun fiyatıylada dikkat çekiyor. Sunny Prime Tv Stick Ürün Özellikleri Üretici: Sei Robotics Model: SEI700D İşlemci: Amlogic S905Y4 Cortex-A35 2ghz GPU: Mali G31 RAM: 2GB DDR3...tavsiyeforumu.com
Xiaomi alınmaz şu an emmi.Hımmm,11 ,iyiymiş umut ama yine de sıcak bakmam "marka" olarak.
Sanki marka konusunu daha önce konuştuk gibi umut, bu konuda tavrımı biliyorsun.C.tesi bir ürünün İzmir servisi ile görüştüm (uydu alıcısı),bana "çöp olmuş amca "dedi ,halbuki yazılımla hallettim işi.Xiaomi alınmaz şu an emmi.
Globale yeni model getirmiyor.
Bu varken daha yavaş Xiaomi almak akıl kârı değil.
Bu cihazın sadece adı Sunny abi, güncelleme kısmı ile cihazın üreticisi, lisanslı cihaz sektörünün öncülerinden Sei Robotics firması ilgileniyor. Cihaz Android 10 ile geliyor, 11 güncellemesini aldı. Büyük ihtimalle 3 büyük güncelleme daha alacaktır.Marka olarak temkinli yaklaşırım doğrusu.Bunda android sürümü nedir peki, yani kaça kadar çıkacak
Sunny Markası kalitesiz olarak bünyede yer etmiş alışamadık kaliteli cihaz çıkardıklarına inanamıyoruzBu cihazın sadece adı Sunny abi, güncelleme kısmı ile cihazın üreticisi, lisanslı cihaz sektörünün öncülerinden Sei Robotics firması ilgileniyor. Cihaz Android 10 ile geliyor, 11 güncellemesini aldı. Büyük ihtimalle 3 büyük güncelleme daha alacaktır.
Ama başına bir şey gelirse kim bakacak buna pekiBu cihazın sadece adı Sunny abi, güncelleme kısmı ile cihazın üreticisi, lisanslı cihaz sektörünün öncülerinden Sei Robotics firması ilgileniyor. Cihaz Android 10 ile geliyor, 11 güncellemesini aldı. Büyük ihtimalle 3 büyük güncelleme daha alacaktır.
Ürünün Sunny ile neredeyse bir alakası yok zaten, Sunny ile sadece garanti kısmı ile muhattap olunursa olunacak ondada zaten her hangi bir arızada tamir ile uğraşmıyorlar, yenisini gönderip geçiyorlarSunny Markası kalitesiz olarak bünyede yer etmiş alışamadık kaliteli cihaz çıkardıklarına inanamıyoruz
Sunny bu k.hatası der g.dışı bırakır öyle bakarsın sadeceÜrünün Sunny ile neredeyse bir alakası yok zaten, Sunny ile sadece garanti kısmı ile muhattap olunursa olunacak ondada zaten her hangi bir arızada tamir ile uğraşmıyorlar, yenisini gönderip geçiyorlar