Anladım hocam teşekkürler. Mi TV Stick ile Mi TV Box S arasında ramden dolayı çok fark olur mu, olmazsa Mi TV Stick alırım 4k olmasına gerek yok zaten içeriğimin çoğu 1080p h265. Sıkıntısız oynatırsa arayüzü de idare eder hızda olursa yeterli olur.
bana bunları teknik olarak soruyorsan,bunlar da beş para etmez!
şimdi şöyle,Xiaomi asıl işi telefon dan işi götürmek dir ki zaten herifler bu konuda DEV oldular!
uyanığın birisi çıktı firmadan yaw BOX yapalım dedi,zaten Lisansları da bir şekilde var bunların
en basitinden en ucuzundan bir şey yaptırdılar(kendileri yapmaz böyle dandik işler fasoncular üretiyor bunları)
"NetFlix" Lisanslı ayağına malı götürdüler uyanıklar yaw
bu da onlara yetiyor,zaten dikkat ederseniz yıllardır aynı malı
gazlıyorlar hiç bir ilerleme yoktur,dediğim gibi bunlar BOX çı filan değildir,sanırım bir de Ukraynalı(veya Rus)yazılım
ekipleri var işi öyle götürüyorlar!
Ama NF dünyada uzun zamandır ciddi bir TREND oldu adeta! böyle ucuz bir box alıp da kullanmak çoğu insanların
işine geliyor fiyatı da uygun sayılır!(1080p/4K desteğinden bahsediyorum)
Android olması sebebiyle de diğer çoğu işleri de bir şekilde yapıyor v.s ve de çoğu normal kullancılar için bence
güzel bir tercih bunlar
RAM leri dandik!
ROM öyle
bunlara dan fazla bir şey beklemeyin
Ethernet yoktur(ama alternatif yoldan olabiliyor!) ama Ethernet hiç tavsye etmem
WiFi 5Ghz desteği varmı onuda bilmiyorum ama 2.4Ghz de yetersiz kalıyor çoğu için!
5 varsa ne ala yoksa duruma göre sıkıntı yaşarsınız örneğin modem salonda box arka odada ise gibi!
ama 5 varsa yinede box ile modem dip dibe olmalıdır! sonra çekmiyor hız düşüyor cart curt etmeyeseniz
Not;kimileri Ethernet yok diyor ama olmaması daha iyi Ethernet ile böyle yüksek hızlar olmaz!
50Mb tarifeniz varsa 1/3 ancak alırsınız gerçek manada! hatta onu bile alamazsınız 2.4 ise tam rezalet dir
5Ghz ve modem+box yan yana ise en iyisidir
Not;WiFi chipset çok iyi değil bunlar da! tek çözüm HIZ sorunu olmaması için 5Ghz+Modem yan yana!
gerçi bazı insanlar salon-arka oda da arasında filan diyor ama acaba hangi hızlardan kaç Mbit lik değerlerle yayını alıyor!
NetFix örneğin 14/15Mb den yayın veriyor,bu bir kere düşük hatta çok düşük bir değerdir hele de 4K için!!