8 dolarlık kulaklık almıştım ama takipsizmiş pttye gitsem yardımcı olurlar mı?free kargoların çoğunda sadece türkiyeye giriş yapana kadar takip yapılıyor.
Satılan ürün değerliyse
ozaman tam takipli postayla gönderiyorlar
TR içi takipsiz olduğu için onlarda nede olduğunu bilemez.8 dolarlık kulaklık almıştım ama takipsizmiş pttye gitsem yardımcı olurlar mı?
evde olmazsam veya ararlar mı beni?TR içi takipsiz olduğu için onlarda nede olduğunu bilemez.
mecbur teslimatı bekleyeceksiniz.
8 dolarlık ürünü ben 2 dolara almıştım 15 tlye falan yani umarım gelir ya 1 ay içinde gelmezse iade talebi açarım artıkÜzülerek söylüyorum. Covid 19 uluslararası nakliye ücretlerinin katlanmasina yol açtı. 8 dolarlık ürünü takipli yollarsan 6 dolar nakliyesi var.
Gelmesi uzun sürer eğer şansınız varsa kimse calmazsa 2 aya gelir.
amin inşallah teşekkür ederim bilgiler içinAdres doğruysa, gelen postaların kaybolma (çoluk çocuk, gereksiz insanlar vs) ihtimali yoksa, posta görevlisi ürüne halellenmezse mutlaka gelir... ?
Alış veriş yaptığım 4 yıl boyunca (iki yıldır yapmıyorum) mükemmel karakterde bi posta görevlisi arkadaş vardı (Volkan bey) paketi bırakmadan önce zile basar evdeysek kapıyı açar yaz ayıysa buz gibi soğuk su, kış ayıysa poğaça börek kek (evde ne varsa) ikram ederdim... Önceleri kabul etmezdi sağolsun sonradan samimi olduk... Evde yoksak, telefon açar, hangi komşuya bırakayım derdi... Oradan taşındık ve ben adres olarak yukarıda saydığım olasılıklardan dolayı iş yerini veriyordum... Bu iki şekilde de gönderi kaybı hiç yaşamadım.
Rabbim iyi insanların, işini gücünü rast getirsin.
Olması gereken siz evde yokkenevde olmazsam veya ararlar mı beni?
İkinci durum, damat vergisi gelince ortadan kalktı, çünkü o vergiyi almak için yüz yüze teslim etmeleri şart... Bir nevi doğal kayıt sistemi oluşturdu damat Ferit...Olması gereken siz evde yokken
kapınıza not bırakıp
notta şu ptt şubesinden kargonuzu teslim alabilirsiniz diye belirtmek.
diğer senaryo zaten takipsiz olması nedeniyle ya kapınıza yada posta kutunuza bırakıp gitme olasılığı.
2. durumu bir defa yaşanmışlığım var.
Bak doğru öyle bir vergilendirme sistemi çıkmıştı.İkinci durum, damat vergisi gelince ortadan kalktı, çünkü o vergiyi almak için yüz yüze teslim etmeleri şart... Bir nevi doğal kayıt sistemi oluşturdu damat Ferit...
damat gitti vergisi bize kaldıİkinci durum, damat vergisi gelince ortadan kalktı, çünkü o vergiyi almak için yüz yüze teslim etmeleri şart... Bir nevi doğal kayıt sistemi oluşturdu damat Ferit...
O gün alış verişi kestim ben... Çocuklar bir iki elzem şey aldı sonra onlar da kesti. ?Bak doğru öyle bir vergilendirme sistemi çıkmıştı.