- 23 Kas 2017
- 21,323
Samsung'un daha çok yolu var bence.Watch 5 Pro radarımda ama şarj süresi beni düşündürüyor.
Şarj işini çözmeli.
S22 Ultra düşündüm, kavisli ekran nedeniyle vazgeçtim.
Samsung'un daha çok yolu var bence.Watch 5 Pro radarımda ama şarj süresi beni düşündürüyor.
Bende s23U geçme hazırlıkları yapıyorumSamsung'un daha çok yolu var bence.
Şarj işini çözmeli.
S22 Ultra düşündüm, kavisli ekran nedeniyle vazgeçtim.
Samsung telefon kullanıyorsanız ve sağlık takibi ikinci plandaysa yani daha çok çağrı yanıtlama gibi akıllı özelliklerini kullanmak istiyorsanız, en mantıklısı yine Samsung saat almak olur. Samsung ve Apple tarafında şarj problemi uzun bir süre daha çözülmez.Samsung ekosistem kurmayı istiyordum ama bu şarj süresinin azlığı beni endişelendiriyor.
Açıkçası beklentim telefonu uzaktan kontrol etsin, uyku takibi nabız takibini iyi yapsın yeter.
Çağrı yanıtlama, spotify kontrolü gibi işlevler beklentim.
Apple dışında ekosistemi adam edebilen yok sanırım, Huawei'ye de eski bir Huawei kullanıcısı olarak bulaşmak istemiyorum.
Huawei'nin yazılım desteğine güvenmiyorum açıkçası.
Samsung'un ölçümleri için ne düşünüyorsun?
Biraz süslü saatler gibi hissettiriyor.
Pil süreleri bence rezalet.
Düzeltmeler olmuş S23 de ama edge ekran sevdasından vazgeçmeli bence. Güzel duruyor ama düşürünce kırılıyor.Bende s23U geçme hazırlıkları yapıyorum![]()
Xiaomi sensörleri cidden öyle, arabada yediğimiz sarsıntı ile adım saymışlığı mevcut.Samsung telefon kullanıyorsanız ve sağlık takibi ikinci plandaysa yani daha çok çağrı yanıtlama gibi akıllı özelliklerini kullanmak istiyorsanız, en mantıklısı yine Samsung saat almak olur. Samsung ve Apple tarafında şarj problemi uzun bir süre daha çözülmez.
Bu işleri Huawei'nin bazı modelleri (Watch GT3 gibi), Xiaomi'nin bazı modelleri, Garmin Venu 2+ ve Ticwatch Pro ile yapabilirsiniz. Ama telefon Samsung olduğu için en verimli çalışan saat yine Samsung olur.
- Samsung'un temel ölçümleri son derece yeterli; sadece yağ ölçümü, tansiyon ölçümü gibi şeyleri çok dikkate almayınNabız, adım, uyku ölçümü yeterli.
En büyük problemi şarj süresi.
- En uzun şarjı Huawei ve Garmin sunar. Huwei'nin ölçümleri daha doğrudur, özellikle nabız sensörü nerdeyse hastanelerde kullanılan cihazlar ile 100% aynı.
- Bence Xiaomi'ye bulaşmayın, hem ürünleri dayanıksız oluyor hem de yazılım yönünden kötüler. Sensörleri de kafasına göre çalışıyor.
Bence Garmin bu işi yapıyor ama maliyetli bizim ülkede.Epix Pro Gen 2 modeline bakalım, amoled ekrana rağmen sürekli açık ekranda bile 6 gün şarj diyor
![]()
51 MM'lik 7X Pro Safir Solar modeline bakalım, akıllı saat modunda güneş enerjisi ile 37 günPil tasarruf modunda güneş enerjisi ile 1 yıl şarj ömrü.
![]()
Daha kötüsü de var, eski saatlerimde ki buna Garmin ve Apple Watch dahil, araba kullanırken adım hedefinize ulaştınız diye konfeti patlatıyorduXiaomi sensörleri cidden öyle, arabada yediğimiz sarsıntı ile adım saymışlığı mevcut.Aklımda Apple var ama ekosisteme geçmek maliyetli.
![]()
Maalesef, dışarıda yaşayanlara bile pahalı geliyor. Buraya gelseler kafayı yerler.Bence Garmin bu işi yapıyor ama maliyetli bizim ülkede.![]()
Bence de, biraz akıllı olsun, sağlık ve sporda güzel iş yapsın yeter. Profesyonel değilim ama doğru ölçüm beklemek hakkım bence.çokda akıllı olmasına gerek yok bence
O zaman Garmin almak daha mantıklı, daha detaylı sağlık takibi yapabilirsin. Bütçene göre mip ve amoled ekranlı modellerin arasından tercih yapabilirsin. Amoled olarak Forerunner 265 olabilir, mip ekran olarak da Forerunner 255. Venu 2+ da olur ama HRV takibi yok onda. Bütçe müsaitse Epix veya Fenix 7 serisi de olur.Bence de, biraz akıllı olsun, sağlık ve sporda güzel iş yapsın yeter. Profesyonel değilim ama doğru ölçüm beklemek hakkım bence.Unforgotten
Maalesef bu kadar bütçem yok.O zaman Garmin almak daha mantıklı, daha detaylı sağlık takibi yapabilirsin. Bütçene göre mip ve amoled ekranlı modellerin arasından tercih yapabilirsin. Amoled olarak Forerunner 265 olabilir, mip ekran olarak da Forerunner 255. Venu 2+ da olur ama HRV takibi yok onda. Bütçe müsaitse Epix veya Fenix 7 serisi de olur.
Huawei Watch GT 3 alabilirsin.Maalesef bu kadar bütçem yok.