Ağaç, Ahşap kapıda eğilme ve burkulma durumu

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Elektrik, elektronik, fayans, ahşap işleri, arabalar vs hemen hersey ama sadece gerçekten zaman sıkıntısı olmayan(1 gün yerine 3 gün ugrasabilirim yeterki iyi olsun) , %100 sonuç alacağım işler yapıyorum ve şahsen ben ustayım demeyi sevmeyip, teknoloji ve yapacağım iş neyse o konudaki gelişmeleri takip ederek en doğru çözümü bulmaya ve yapmaya çalışıyorum. Zaten artık iş almıyorum işi keyfiyete döktüm biraz. Eş dost birsey isterse yapıyorum. Eskiden atölyem vardı, şimdi tekrar bir bahçeli eve geçtim, yakında masa vs tasarlamaya başlarım. Benzersiz seyker yapıp satmak daha keyifli..
Açıkçası işin geçinme kısmı tamamen bu program dahilinde ise mükemmel bir yaşam şekli. Nazar değdirmeyeyim ama aslında istediğim tablo. Tabii burada sözde usta! Birçok kişiye dünyanın parasını döküp sizin yaptığınız işe " Cezamız ne kadar" demeyi bile hatırlamayan insanlar oldukça öyle bir yaşantı çok zor. :bilmiyom

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Açıkçası işin geçinme kısmı tamamen bu program dahilinde ise mükemmel bir yaşam şekli. Nazar değdirmeyeyim ama aslında istediğim tablo. Tabii burada sözde usta! Birçok kişiye dünyanın parasını döküp sizin yaptığınız işe " Cezamız ne kadar" demeyi bile hatırlamayan insanlar oldukça öyle bir yaşantı çok zor. :bilmiyom
Üstadım ben minimalist biriyim, parayla pek işim yok. Hayatımı muhtaç olmadan rahat yaşadığım sürece lüksle alakam yok. Mutlu eden şeyler bambaşka 🙃

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Üstadım ben minimalist biriyim, parayla pek işim yok. Hayatımı muhtaç olmadan rahat yaşadığım sürece lüksle alakam yok. Mutlu eden şeyler bambaşka 🙃
Bu cümle ilk tanıştığımız günlerde Sota Sota Başkan' a kurduğum cümleye çok benziyor. İlk duyduğunda "Abi emekli misin?" demişti. :) Kendisini etiketleyip onun da görüşünü alalım izninizle. Sota Sota Başkan. :tara

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
abi bende minimalist olmak istiyorum ama eşyadan vazgeçemiyorum özellikle tamir-takım grubundan :tara
Aslında sende kendi koşullarına göre minimalist sayılırsın. Açıkçası zararlı alışkanlığın yok, gereksiz masraf çıkarmamak için elinden geleni yapıyorsun. Daha ne olsun?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,772
Aslında sende kendi koşullarına göre minimalist sayılırsın. Açıkçası zararlı alışkanlığın yok, gereksiz masraf çıkarmamak için elinden geleni yapıyorsun. Daha ne olsun?
Tamiri seviyorum asıl sorun orada başlıyor.
Tamir içinde ekipman gerekli dön başa.

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Sota Sota yine bir kutu açılımı 🤣🤣🤣

1000008941.jpg

A Çevrimdışı

atoprak 

Aktif Üye
13 Kas 2018
184
44
Nasıl bu markanın ürünleri sizce ?
Ben hep bir çekimser baktım , sadece bir tane sıcak tutkal tabancam var 😅

Kablosuz ürünleri pilsiz satılıyor ve pilleri de alınca o ürün ailesine bağlanmış gibi olunuyor biraz (hoş hepsi öyle ya …)

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44

Kablosuz ürünleri pilsiz satılıyor ve pilleri de alınca o ürün ailesine bağlanmış gibi olunuyor biraz (hoş hepsi öyle ya …)
Yeşil olan ve siyah olan parkside performance modelleri var. Bunu arkadaş için aldik bunlar ev kullanımı için performance modelleri ağır kullanım için. Siyah olanlar boormachine dalında consumentenbond tarafından 1. Seçildi 🙂

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Ben kapıyı söküp dediğim gibi yapmışındır diye düşünmüştüm :) demek yapmamışsın ,gözünü karartıp sök,hatta hanımım çağır ,yardım etsin ,kapı ne kadar ağır olacak ki,biz karı koca koca çatıyı yaptık tek başımıza :) Kapıyı sök i,fotoda gösterdiğim gibi yer değiştir, menteşeyi vidala,yere sabitlemeyi de tekrar söküp tak,kilidi de aynı şekilde tak,hatta kapının altta yere değen yere de tekerlek tak bence ,açmak-kapamak kolay olur kapıyı ,dur tekerleğin de fotosunu atayım,fikir versin :ok

teker.jpg

Geri
Üst Alt