3.47.1.1 ve 3.62.4.0 sürümleri yayınlamıştım, yükleyebilirsinizAdo hocam 7929126700258 seri no lu cihaza yazlım güncelleme varmıdır bendeki yazılım V.3.44.6.0
O ozen yuksel Selamlar
Ürününüzde full yazılımda yükseltme yok ancak çekirdek ile yüksetebilirsiniz.
Çekirdek ile sorun düzelmez ise lüfen bilgi verin ilgilenelim
hocam çekirdek yazılımı nasıl yükleyebilirim. konusunu bulamadım..bide benim tv ye uyan var mı çekirdek yazılım. çok teşekkürler ado üstad
Üstad güldürdün.Ben Samsung da iken(Kore) bizi teknik işlerden alıp(bazılarımızı) "Pazarlama" Derslerine soktular!
Sınıfta 32 kişiydik çeşitli milletler den,beni 3 gün sonra "attılar" gelmesin bu adam bir daha da dediler!
Bu adam dan pazarlamacı filan olmaz işi de bozuyor zaten....... deyip beni şutladılar! zaten ben de hiç
istemiyordum bu bölüme gitmeyi..
Şutlanma Gerekçem; ...."doğruları söylüyor"
aynen böyle not ettiler beni!
TPV;ben şimdilik bir tek bunları takip ediyorum,Resim kalitesi olarak IPS/VA;en iyisi bunlar(bana göre tabiki)
Phil zaten IPS de açık ara iyidir!(çoğu serileri böyledir) VA ları da fena sayılmaz,Sony/Samy den bir tık geridedirler!
"IPS" panel bakıyorsanız ilk adres;TPV olsun ama Sony sakın olmasın! haybeye MARKA ya para verirsiniz!
Vestel ise F/P olarak ilk adresiniz olabilir/olur!
Not;IPS işi de geberdi artık;Tosh Dükkan kapayınca;adam gibi IPS TV üreten de kalmadı,TPV bu anlamda
bu boşluğu bence iyi kapatıyor!