byefsane
Yeni Üye
- 20 Şub 2018
- 12
7875621700237 SERİ BU ama yazılım sürümünü servis menüsü başlığından baktım başka yerden mi bakılıyor şimdi şüpeye düstüm.Seri nedir sizin? 3.40 yazılım garip geldi bu model için, kontrol edelim.
7875621700237 SERİ BU ama yazılım sürümünü servis menüsü başlığından baktım başka yerden mi bakılıyor şimdi şüpeye düstüm.Seri nedir sizin? 3.40 yazılım garip geldi bu model için, kontrol edelim.
Hocam bende aldim bu modelden gerçekten çok guzel model alacak olana tavsiye ederim
MB 130 hocamhayırlı olsun, anakart mb120 mi mb130 mu
MB 130 hocamhayırlı olsun, anakart mb120 mi mb130 mu
"HDR" ye takılmayın ltf! ya da tam ne için HDR varmı diye soruyrosunuz veya hangi resimleri izleyeceksiniz v.s??
"WCG" bu da çok çok eski bir SONY uygulaması dır! o zaman ki "TÜPLÜ" lerlede bu vardı,üst seriler de olurdu
Herifler tanımları/kelimeleri v.s işleri zaman içinde değiştirip "YENİ" diye önümüze koyuyorlar yaw
Hmmm sizin tv MB130 anakart o nedenle yazılım sürümünüzde anormallik yok lakin sizin anakart için ben 3.62.4.0 sürüm yayınladım onu yüklemenizi tavsiye ederim.7875621700237 SERİ BU ama yazılım sürümünü servis menüsü başlığından baktım başka yerden mi bakılıyor şimdi şüpeye düstüm.
Sn.Ado
9300/9400 diye bahsettiğiniz paneller,2014/2015 serileri olan paneller değil değilmi??
DH de ben bir ara 9300/9400 tavsiye yapmıştım ama hangi ebatlar idi unuttum valla!
Ben bunları da Samsung SVA panel var diye tavsiye ediyordum 40/43 veya 48 idiler
sanırım 55 olanı ise 9300/2014 model diler
Çok aman aman paneller değildiler ama idare ediyorlardı
Teşekkürler hocam, önerdiğiniz sürüm ne gibi farklar ortaya çıkarıyor birde çekirdek yazılımmı full yazılımmı yüklenecek daha bunların ne anlama geldiğini bilmiyorum ama biraz araştıralım okuyalım bakalım.Hmmm sizin tv MB130 anakart o nedenle yazılım sürümünüzde anormallik yok lakin sizin anakart için ben 3.62.4.0 sürüm yayınladım onu yüklemenizi tavsiye ederim.
Teşekkürler hocam, önerdiğiniz sürüm ne gibi farklar ortaya çıkarıyor birde çekirdek yazılımmı full yazılımmı yüklenecek daha bunların ne anlama geldiğini bilmiyorum ama biraz araştıralım okuyalım bakalım.
Şimdi bizim paneller kötümü; hdr yok üzülelimmi wcg var sevinelimmi başka panaller bunu ikiye katlıyormuş ağlayalımmı bilemedim gerçi bundan iki ay önce bunun kadar gösteren bi tvmiz yoktu eşekten indik ata bindik ilerde yarış atınada bineriz nasip olursaSayın abim o panellerden ben de memnundum ama bunlar 2016-2017 ve afedersin çok cacık paneller SAMSUNG olanlar. Sebebini sen daha iyi bilirsin ancak SAMSUNG panellerde inanılmaz bir renk solukluğu ve cansızlık hakim, Muhtemelen bir satış politikasına daha maruz kalıyoruz ki eğer canlılık istiyorsak maalesef ancak HDR ve/veya WCG li serilerde bunu görebiliyoruz.
Buna keza DÜMDÜZ bir CMO panel WCG li bir SAMSUNG paneli ikiye katlıyor bu anlamda :(
Seviyorum AUO ve CMO ları
Şimdi bizim paneller kötümü; hdr yok üzülelimmi wcg var sevinelimmi başka panaller bunu ikiye katlıyormuş ağlayalımmı bilemedim gerçi bundan iki ay önce bunun kadar gösteren bi tvmiz yoktu eşekten indik ata bindik ilerde yarış atınada bineriz nasip olursa