Ado
Hocam selamlar, inceleme için teşekkürler. Yeni smart menü arayüzü tüm mb120 anakartlı modeller için geçerli mi? mB120 Anakartlı 48ua9300 tv var, 12,2 yüklü ama smart menüde bir değişiklik yok.
Bilgi için çok teşekkür ederim kardeşim, pc ye geçer geçmez düzelteyimTeşekkürler sayın Ado , imzanızda Adonun gözünden VESTEL 49UD9400 yazıyor, videoda 9300 tanıtımı yazıyor belirtmek istedim
Adem abi merhaba. Değişim uygun görülen 49UD9300 tv bugün geldi ben kurulumu yapıldı. Benim baktığım kadarıyla MB130 anakart gözüküyor ama, senden teyit ettirmek istedim, bir de bunun yanında panelimin hangi marka olduğunu da söylersen sevinirim.
Hayırlı akşamlar. Ado
SN : 8013144 800080
MB130P derken abi, MB130 lardan farklı mı ? AdoMB130P
SAMSUNG VA
MB130 ile aynıdır S P E değişkendir yazılımlarda fark etmez, donanımsal özellikleri ufak farklılıklar gösterirMB130P derken abi, MB130 lardan farklı mı ? Ado
Rica ederim kardeşim, Görüşmek üzereTeşekkür ederim abi. Ado
49Seri nedir sizin? 3.40 yazılım garip geldi bu model için, kontrol edelim.
Bu forumda biryerlerde CMO panelli avox tv görüntüsü vardı tvnin en kenardan fotoğrafını çekmişler ama hiç bozulma yoktu,Philips'te hangi modellerin CMO panel kullandığını bilsek güzel olurdu.TPV Modül ünitesi(Panel) üretmez! ağırlıklı olarak LGD den alıyor tüm IPS panellerini az da olsa CMO dan alıyor
Ancak panel bilgilerinde çoğunlukla "TPV" olarak geçer,IPS de olsa AUO da olsa TPV olarak isimlendiriliyor!
TPV en büyük ana üretici dir ama panel üretmiyor!
Panelin en büyükleri LGD/Samsung/AUO/CMO dur bu son ikisi aslında şuanda en büyüğüdür Samsung/Sony dahil
aklına gelen gelmeyen herkese panel satıyorlar! işleri budur bu heriflerin+
kumanda dan menü 4725 yazarsanız bilgilere ulaşabilirsinizGeçenlerde 2560liraya teknosada teşhir modelini bulmuştum da almamıştım. Şuan almaya karar verdim. (Tabii kaldıysa) ürünün kullanım süresini, kaç saat ekranı açık kaldığı süresini nasıl öğrenebiliriz? Ado