A101 Toshiba 58'' 58UL3A63DT 23.01.2020 3499TL

S Çevrimdışı

scorpionxx

Yeni Üye
4 Eki 2020
22
47
Selamlar, yeni aldım eski siparişti gecikmişti en sonunda geldi . Sesi diğer tvlerden çok çok iyi görüntüde gayet iyi test yapmadılar . Vestel servisi hayatından panel testi yapmamış, onlar gidince yaptım sorun göremedim kenarlarda hafif fluluk var o kadar.

Panel nedir acaba ? Görüntü yanlardan da iyi duruyor

IMG_20201026_204129.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Selamlar, yeni aldım eski siparişti gecikmişti en sonunda geldi . Sesi diğer tvlerden çok çok iyi görüntüde gayet iyi test yapmadılar . Vestel servisi hayatından panel testi yapmamış, onlar gidince yaptım sorun göremedim kenarlarda hafif fluluk var o kadar.

IMG_20201026_204129.jpg
Panda panel mb130t , ben boşuna demiyorum panda paneli seviyorum diye ☺️
Ses güzel tabiki çünkü onkyo.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bu arada benim 55ud8300 TV de modifiye ettim. Toshiba kartı olan 55v6863 mb130s ana karta ve ses olarak onkyo geçtim onkyo gerçekten başarılı yakında YouTube kanalimda paylaşırım

S Çevrimdışı

scorpionxx

Yeni Üye
4 Eki 2020
22
47
Ses önemli sırf Onkyo diye bunu aldım aynı zamanda çerçevesi gayet şık, web browserından film izlemek çok sıkıntılı açmadı bazı videoları yinede başarılı,

Android olsa sanırım daha iyi olabilirdi internet konusunda.

Onun haricinde klavye ve mouse hepsini gördü sorunsuz .

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Ses önemli sırf Onkyo diye bunu aldım aynı zamanda çerçevesi gayet şık, web browserından film izlemek çok sıkıntılı açmadı bazı videoları yinede başarılı,

Android olsa sanırım daha iyi olabilirdi internet konusunda.

Onun haricinde klavye ve mouse hepsini gördü sorunsuz .
Her zaman Vestel uretiminde browser beklentinizi düşük tutun deriz ?

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109

IMG_20201026_204129.jpg

TV'niz hayırlı olsun.

Görüntü ayarlarında MovieSense, Film Algılayıcı veya Tru... şeklinde başlayan, görüntü akıcılığını etkileyen bir ayar görüyor musunuz?

MFC firmware satırının dolu olması, ek görüntü işleme çipine sahip olduğunu gösteriyor.

S Çevrimdışı

scorpionxx

Yeni Üye
4 Eki 2020
22
47
Aklımda kaldığı kadarıyla yok akşama eve gidince bakarım

Dedikleriniz yok doğal, sinema , spor modu var sadece

Tru contour , true micro dimming var fakat movie sense yok menüde

Aşağıdaki gibi menü yok fakat orta yüksek diye sçenekler var True micro dimming ve trun contourda fim modu açık kapalı var

Son düzenleme:
EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Aklımda kaldığı kadarıyla yok akşama eve gidince bakarım

Dedikleriniz yok doğal, sinema , spor modu var sadece

Tru contour , true micro dimming var fakat movie sense yok menüde

Aşağıdaki gibi menü yok fakat orta yüksek diye sçenekler var True micro dimming ve trun contourda fim modu açık kapalı var

Görüntü ayarlarının olduğu kısmın fotoğrafını çekmeniz mümkün mü? Anakart MB130T ve micro dimming var diyorsunuz yanlış anlamadıysam?

S Çevrimdışı

Sharp61

Yeni Üye
24 Tem 2019
16
42
selamlar. bu tv A101 in internet sitesinde şu anda 4500 TL. sizce bu fiyattan alınır mı? bu fiyat aralığında bu boyutlarda başka model öneriniz var mıdır?

X Çevrimdışı

xsabitx 

Yeni Üye
19 Eki 2020
29
37
Bende

Toshiba 58UL3A63DT 58"​

Vestel 58U9400 58"​

arasında kaldım acil almam gerekiyor sizce hangisi :)

Geri
Üst Alt