Nereden aldınız?F fikoloji bu Toshiba 50UL3B63DT model televizyon için kurulum olayı nasıl oluyor? Biz mi kuracağız yoksa teknik ekip mi gelip kuracak? Ürünü aldığım sitede ''ekipler kuracaktır'' tarzı bir ibare vs. göremedim de.
Nereden aldınız?F fikoloji bu Toshiba 50UL3B63DT model televizyon için kurulum olayı nasıl oluyor? Biz mi kuracağız yoksa teknik ekip mi gelip kuracak? Ürünü aldığım sitede ''ekipler kuracaktır'' tarzı bir ibare vs. göremedim de.
ÜZÜN SİZE GELİRSE MUHKAK KUTUYU KONTROL EDİN HASAR VARSA HASAR TUTANAIĞINI TUTTURUN.Hepsiburada üzerinden aldım.
Bu da ürünün linki:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tamamdır hocam, teşekkürler.ÜZÜN SİZE GELİRSE MUHKAK KUTUYU KONTROL EDİN HASAR VARSA HASAR TUTANAIĞINI TUTTURUN.
Servise giderse sizi randevu için ararlar
Sonuncuyu ben aldımbu arada ürün bitmiş
Tabiki Toshiba, şu an stokta var tekrar arkadaşa siparişi geçtim ?merhaba arkadaşlar regal 58R7540UA ile bunun arasında kaldım gerçekten kullanıp bu ikisini kıyas edecek var mı? işlemci panel görüntü parlaklık vs
Panel önemli panel testi yaptırın başkada sorun çıkacağını sanmSelamlar, 58UL3A63DT servis tarafında bana getirildiğinde diagnostic test talep ettikten sonra başka nelere bakmak gerekiyor acaba ?
hocam biraz daha detay verebilir misiniz teknik veriler var mı acabaTabiki Toshiba, şu an stokta var tekrar arkadaşa siparişi geçtim ?
Forumda en üste sağda arama butonu var arayabilirsiniz. Bu model de bak 45.sayfa 45 sayfa yazılıp çizilmiş bir model ve ben demişim ki Toshiba al geç , sen diyirsun teknik veri
hocam biraz daha detay verebilir misiniz teknik veriler var mı acaba
4 ?Hocam adaşım konular çok karışık işlemci 2 çekirdek diyen var 4 çekirdek var o yüzden sordum cevabın için teşekkür ederim ayrıca
Epey 2 yazıyor çünkü bütün modellere 2 yazmışlar halbuki bazı ana kart lar vestelde de mevcut bunlar ise 4 yazıyor burdan anlaşılıyor ki 4
4 ise alıyorum iki çekirdek yazıyor diye karamsar idim