A101 Satışı NORDMENDE TV (Görüşünüz Lazım)

A Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,295
51
Tüm Forum Sakinlerine Merhaba;

A101 Mağazalarında satışa sunulacak tv ile ilgili bu gün yayınladığım videonun altına, firma yetkilisi Sn Yakup Polat yorum yazmış, ben de kendisine cevap yazdım ve tüketiciler olarak beklentilerimizi elimden geldiğince kısa şekilde dile getirdim. Yorumu da videoya sabitledim hepiniz aramadan okuyabilirsiniz diye

Sizce Atmaca Elektronik kardeşlerden Mehmet Atmaca MA Elektronik ülkemizde teknoloji ürünlerine bakış açısında bir fark oluşturabilir mi?
Veya tüketicilerin bu segment üretimlere bakış açısını değiştirebilir mi?

 
A Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,295
51
Merhaba abi, cevabını okudum, bekliyorum gelişmeleri ancak çok bir şey çıkacağını düşünmüyorum açıkçası, umarım ben yanılırım.
Ben de yanılmak ve özür dilemek istiyorum zira benim dileyeceğim o özür biliyorum ki bu Millet adına çok hayırlı bir gelişme için dilenmiş olacaktır Özgürüm.
 
A Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,295
51
bildiğim kadarıyla atmaca kardeşler ayrıldı. bizi şaşırtacak ürünler bekliyoruz. bir çok kullanıcı forumlardaki yorumlardan artı ve eksileri değerlendirip ürün alıyor.
Evet ustacım ayrıldıklarını zaten biliyorduk da, ben Nordmende ürünü görünce bu ayrılığın sadece fikirsel ve kasa ayrılması olduğunu düşünmüştüm.

Yanıldığımı yazmak istiyorum size yarın :ok
 
A Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,295
51
Abi eline sağlık güzel video olmuş

Kalite ve yatırım konusunda Zorlu ve Koç a yaklaşabilecek bir yatırım yapacaklarını pek sanmıyorum satışları iyi durumdaysa belki servis kalitesini biraz arttırabilirler
Abim nasıl ki TCL yi SAMSUNG markasına rakip olsun istediysek, NORDMENDE de VESTEL'e rakip olsun isteriz. Keşke öyle olsa, neden?
Bundan biz tüketiciler avantajlı çıkarız da o yüzden :)
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri