OMEGA
Aktif Üye
- 22 Ocak 2020
- 384
- 58
sen neyi merak ediyorsun zahir aldın ya 58 inç olanı????kumandanın resmini atabilir misiniz?
sen neyi merak ediyorsun zahir aldın ya 58 inç olanı????kumandanın resmini atabilir misiniz?
Belki merak ettiği konu var idi ,mubareksen neyi merak ediyorsun zahir aldın ya 58 inç olanı????
benim dayı oğlu abi ona da daha önce 58 inç olanı aldık ve kumanda modelini de çok iyi biliyor.Belki merak ettiği konu var idi ,mubarek
O bende de gözükmüyor ?benim dayı oğlu abi ona da daha önce 58 inç olanı aldık ve kumanda modelini de çok iyi biliyor.
sevgili abim birde şu dts olayını destekliyor mu bizim 960 modelleri daha önce sordum sanırım gözden kaçtı modlama ile açtım ama menü ayarlar ses bölümünde DTS ye ilişkin bir eklenti göremedim
selamlar
Eee,sana link vermiştim ,indir vidyo dene demiştim ya ,gözden sen kaçırmışsın,modlama konusunda verdiğim linkbenim dayı oğlu abi ona da daha önce 58 inç olanı aldık ve kumanda modelini de çok iyi biliyor.
sevgili abim birde şu dts olayını destekliyor mu bizim 960 modelleri daha önce sordum sanırım gözden kaçtı modlama ile açtım ama menü ayarlar ses bölümünde DTS ye ilişkin bir eklenti göremedim
selamlar
Sevgili fiko ,bazı modellerde görünmese de geliyor dts ses,vidyolardan indirip dene bakalım sendeO bende de gözükmüyor ?
Oynattığın video da DTS ibaresi geliyor mu ?
Merhabalar. Sistem ayarları- gizlilik ayarları- hbbtv yi kapatın.Kanalları gezerken altta çıkan kırmızı tuşa bas bildirimini nasıl kapatırız arkadaşlar bilen var mı.
Teşekkürler hocam oldu.Merhabalar. Sistem ayarları- gizlilik ayarları- hbbtv yi kapatın.
Bu tv komple ips panel olarak çıktı. Karışık yok.
55uhl950 nin servis menusu bu simdi bu tv nin panelini nasil bilebiliyiruz bu menuye gore.
Acaba eko mod açık olabilir mi ?Ekran ışığını sahneye göre ayarlıyor tv. Karanlık sahnede ekran ışığı azalıyor. Bunu nasıl kapatırız. Dinamik kontrast kapalı bu arada
55uhl950 bende var ama va panel.Teşekkürler hocam oldu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu tv komple ips panel olarak çıktı. Karışık yok.
Yani Vestel veya diğer smart TV lerde de olan , anormal karşılamadığım durumdur.F fikoloji hocam benim 55UHL950 ara sıra reset atıyor kendiliğinden kapanıp açılıyor kumandası arada bir kitleniyor çalışmıyor fişi çekip takınca çalışıyor kumandası full yazılım attım düzelmedi V.0.51.5.5 yüklü ara sıra aynı sorunlar oluyor yazılım kaynaklı mı yoksa donanım sorunu mu ? tavsiyen nedir ? ne yapmalıyım çözüm yolu var mı?