Karalenme derkenArkadaşlar bu karelenme olayini nasil cozuyorsunuz. Çok can sıkıcı bir durum :((
Hımm ,anladım.Sanırım bu konuda kullanıcılardan yarın bir cevap gelebilir ,ama ekran ayarları ile oynama yaptın mı acaba ,yani deneme amaçlı.Hareketli sahnelerdeki problem mozaiklenme karelenme problemi
Hımm ,anladım.Sanırım bu konuda kullanıcılardan yarın bir cevap gelebilir ,ama ekran ayarları ile oynama yaptın mı acaba ,yani deneme amaçlı.
55UHL950 Bende kullanıyorum mozaiklenme karelenme bende hiç olmadı internet bağlantı hız düşüklüğü veya uydu sinyal kayıplarında mozaiklenme karelenme olur film sitesi ismi izlediğin film ismi sorunun olduğu dakika bilgisi ver kontrol edeyim bende olacak mı?Evet bu herkesde olan bir sorun okuduğum kadariyla. Her türlü ayarı denedim ama.sonuç alamadim maalesef :((
Arkadaşlar bu karelenme olayini nasil cozuyorsunuz. Çok can sıkıcı bir durum :((
55UHL950 Bende kullanıyorum mozaiklenme karelenme bende hiç olmadı internet bağlantı hız düşüklüğü veya uydu sinyal kayıplarında mozaiklenme karelenme olur film sitesi ismi izlediğin film ismi sorunun olduğu dakika bilgisi ver kontrol edeyim bende olacak mı?
valla herkes pozlanma mozaiklenme gölgelenme demiş hareketli sahnelerde ama 15 gündür tv yi kullanıyorum çok hareketli film futbol izledim hiç hata olmadı ben görmedim banamı denk gelmedi acaba diyorum yoksa tv'de bir partide üretim hatasımı var anakartı mı sorunlu ben memnunum tv,den renkler canlı videolar akıcı ses iyi oyun oynadım gayet iyi ama bence anakart sıkıntılı bu tv'nin paneline uygun başka anakart takmak ayarlamak lazım harici hd uydu alıcısı ayarı 1080p yapınca inceden hafif titreme oluyor ekranda 1080i yaptım sorun yok anakartı iyi değil tv.nin bana göre 55'inç panele mb230 anakart olmamış bu mb230 anakart'tan herkes şikayetçi vestel paneli iyi ama anakart tarafın,dan kısmış bu panale bu anakart olmamışİnternet hızıyla alakalı değil. 50 mbit fiber bağlantım var ve tvye kabloyla bağlı. Yukarıdaki bircok mesajda bunu yasayan var tvnin genel.bir sikintisi galiba bu.
atmosu nasıl etkinleştiriyoruz hocam aradım ama bulamadım satırlarıTekrar merhaba
Sw Profile ile uğraşmaya devam
Bugün tv de Dolby Atmos u ve DTS virtual X diye bir ibareyi aktif hale getirdim ikisi de çalışıyor gibi dts virtual x dedigi ses değişikliği yapıyor
Atmos için sanırım destekli ses sistemi gerekiyor olabilir
Netflix de Atmos simgesi çıkıyor youtube da göremedim
Netflix de Dolby Atmos ses seçilebiliyor
pixel açdım ama yazı falan cıkmadı gelmedi ..Atmos ve Pixellence açılınca Hi-level yazısı kendinden Vestel'e dönüşmesi lazım. Sizde oldu mu?
pixel açdım ama yazı falan cıkmadı gelmedi ..