65ud9000 ses (Avl) Sorunu

Harici cihazlardan ses çıkışı ne tür ayarlı acaba,pcm,ac3 v.s ,bir keresinde be pikoya yazılım attığımda hdmi den sesi kötü vermişti,ilk başlarda anlayamıştım ama sonra ses çıkışı ayarlayınca düzelmişti,acaba diyorum yani,olabilir mi sendeki tvde de? ,çünkü sendeki de harici kaynaktan seste bozulma yapılıyor.
Sayın @teraspy Emmi hoşgeldiniz. Kullanıcımız daha önce onları değiştirmeyi denemişti diye hatırlıyorum ama denemekten zarar gelmez. 😉

Atlamışım demek ki yine :alala
Hayır üstadım. Onun suçu tamamen benim. Konuyu dağıtmıştım ya. Bir de arada bayağı birşeyi değiştirdik. Kullanıcımız da kendi denediği şeyleri paylaşmıştı. Oradan hatırlıyorum.

Hayır üstadım. Onun suçu tamamen benim. Konuyu dağıtmıştım ya. Bir de arada bayağı birşeyi değiştirdik. Kullanıcımız da kendi denediği şeyleri paylaşmıştı. Oradan hatırlıyorum.
Ama ben susayım artık. Böyle üzgün üzgün olmuyor. Kusura bakmayın.

Evet ,konu baya süper olmuştu hatırladım, ama güzel gitmişti doğrusu :) Ben de piko uyduda yaşamıştım çok önceden,biraz önce aklıma geldi zaten ,yazayım dedim sevgili slowfood,çünkü bazı kodekler sıkıntı yaratabiliyor harici girişlerde :ok

Başka ayar yok :)

IMG_20230430_010611.jpg

TV de sorun yok abi dahili uydusunda yok netflix amazon prime youtube vs hiçbir sorun yok

TV de sorun yok abi dahili uydusunda yok netflix amazon prime youtube vs hiçbir sorun yok
Hımm,ses çıkışı ya haricide ayarlanmalı veya tv için yeni yazılım beklenmeli :ok Daha önce de yazmıştım ,benim piko ile alakalı sorunumu :)

Vestelin yeni yazılım vereceğinden hiç umudum yok malesef şuan next machina 3d cihazı taktım onda sorun yok gibi şuana kadar olmadı bir kaç gün bunuda deniyeyim bakalım

PCM seçeneğini passthrough yapmayı denediniz mi ?
Düzgeçiş yaptım aynı

Geri
Üst Alt