Bizde hala düşüyor. Yeni başladı sayılır ama sanki sabaha kadar devam edecek. Modemin wifi yayınını kapatsam mı diye düşünüyorum.Felaket, yıldırımlar düştü ,ama ne yağdı ,halen yağıyor,müsade ne demek,iyi geceler![]()
Bizde hala düşüyor. Yeni başladı sayılır ama sanki sabaha kadar devam edecek. Modemin wifi yayınını kapatsam mı diye düşünüyorum.Felaket, yıldırımlar düştü ,ama ne yağdı ,halen yağıyor,müsade ne demek,iyi geceler![]()
Biz tvlerden antenleri çıkarttık,tvleri kapatıp fişleri çektikS11 uydu alıcım dahilBizde hala düşüyor. Yeni başladı sayılır ama sanki sabaha kadar devam edecek. Modemin wifi yayınını kapatsam mı diye düşünüyorum.

O ışık zor kapanıyor.Dur sana yer yatağı vereyim ,ışığı kapatmayı unutma![]()
Bende lnb ye güç gönderen herşeyi kapattım. WIFI sinyallerini kapattım. Android box' ın bir tanesini daha önce yıldırımdan kaybetmiştim. O yüzden onun adaptörünü bile çektim.Biz tvlerden antenleri çıkarttık,tvleri kapatıp fişleri çektikS11 uydu alıcım dahil![]()
Bazı Modellerde kapalı geldiği için açılabiliyor odan modlama konusuna atıfta bulundum birkaç arkadaşa avl kapalımış açmıştım ses daha yüksek canlı oldu vs demişlerdi iyi birşey ama avl kaynaklı sorun değildir bence. Farklı bşr sorun olabilir .Gündüz arşivimdeki profile baktım kapatılabiliyor.
Burasıda çok fena oldu bi gök gürledi Ev yıkıldı sandım felaketti Emmi heryerde yoğun yağış fırtına var desene.Felaket, yıldırımlar düştü ,ama ne yağdı ,halen yağıyor,müsade ne demek,iyi geceler![]()
Başınınız Sağ olsun Mekanları cennet olsunTam bende onu söyleyecektim. O yaşları görürsek. O kısmı biraz düşündürdü. :( Annem ve babam o yaşı göremedi.
Kusura bakmayın. Yine konuyu dağıttım. Bu mesajları muhabbet kısmına alalım mı?
Sizler sağ olun. Cümlesiyle birlikte inşallah.Başınınız Sağ olsun Mekanları cennet olsun
Ekolayzer i kullanıcıdan standart modlardan birine alsanız, kulaklık ayarını ses çıkışı yapsanız, ondan sonra bir deneseniz.Problem devam ediyor manu totteham maçı ve everton new Castle maçlarına baktım ses gidip geliyor belirli aralıklarla :((
![]()
Açıkçası mantıklı bir çözüm olur. Cihazda gördüğüm kadarıyla optik ses çıkışı mevcut. Ancak şöyle bir detay var. Eğer ses problemi harici cihazlardan kaynaklanıyorsa (Yayın sırasında artma-düşme) soundbar da aynı ses çıkışını verecektir. Satın almadan önce yakınlarınızda deneme yapabilme imkanınız varsa önce test etmeniz daha sağlıklı olur.En iyisi bir soundbar alıp kurtulmak avl yi kapatınca babam çok kızıyorsesi 100 yapıyorum diyor ses yok
![]()
mi stick içinde yine bluetooth kullanırım 1600 lira mb130s'e verip sorunun düzelmeme ihtimali var riske değmez diye düşünüyorum