Ben yarım saat önce uyumaya gidiyordum lafa daldık konuyu da dağıttıkAmin cümlemize Ben okurken ayna karşısında okuduğumdan 63 gibi görüyorum
Sen gerçekten 71 olmuşsun mübarek, yazdım bir önceki mesajımdaMuhabbet mesajlarımızı maksat muhabbet olsun konusuna taşısak mı? Kendimi suçlu gibi hissediyorum.
Bende hw yok,peki ona da bir baksan,acaba hw den AVL ses ayarı var mı,(ekolayzerin var biliyorsun)Gündüz arşivimdeki profile baktım kapatılabiliyor.
Sana iyi gecelerBen kaçar uyku nedeniyle yazıları çift görmeye başladım dize iyi geceler
Bakarım sw de vardı.Bende hw yok,peki ona da bir baksan,acaba hw den AVL ses ayarı var mı,(ekolayzerin var biliyorsun)
İyi geceler, iyi istirahatler.Bakarım sw de vardı.
Siz yazınca gidemiyorum iyi geceler gittim.Sana iyi geceler
Dur sana yer yatağı vereyim ,ışığı kapatmayı unutmaSiz yazınca gidemiyorum iyi geceler gittim.
Sayın Emmi, bende yavaştan müsaade isteyeceğim sanırım. Romatizmalarım tuttu. Elektrikler çok romantik bir hal almaya başladı. Romantik romantik bütün cihazları yakacaklar. Sizin oralarda nasıl fırtına?Dur sana yer yatağı vereyim ,ışığı kapatmayı unutma
Felaket, yıldırımlar düştü ,ama ne yağdı ,halen yağıyor,müsade ne demek,iyi gecelerSayın Emmi, bende yavaştan müsaade isteyeceğim sanırım. Romatizmalarım tuttu. Elektrikler çok romantik bir hal almaya başladı. Romantik romantik bütün cihazları yakacaklar. Sizin oralarda nasıl fırtına?