By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,026
Profilde 36 Yazıyor bedava gezme derken Belediye otobüsü bedava mı?Bedava gezmeye 1 yıl 2 ay kaldı
Profilde 36 Yazıyor bedava gezme derken Belediye otobüsü bedava mı?Bedava gezmeye 1 yıl 2 ay kaldı
İnan 63 yaş kartını hanım zorla aldırmıştı, ama bu kez 65 yaş kartını alacağım tabii ölmez sağ kalırsam Bizde belediye taşıtları bedava ,tcdd trenler %50 indirimli Tabii 60 yaş da indirimli,120 dakika 3 araç değiştirilyor,ilki 7 küsür,diğerleri bedava.Profilde 36 Yazıyor bedava gezme derken Belediye otobüsü bedava mı?
Sayın Emmi. Benim de pek kalmamış. Ama açıkçası otobüse binmeyeli bayağı oldu. Trene hiç binmedim. Bakalım ne olacak.İnan 63 yaş kartını hanım zorla aldırmıştı, ama bu kez 65 yaş kartını alacağım tabii ölmez sağ kalırsam Bizde belediye taşıtları bedava ,tcdd trenler %50 indirimli Tabii 60 yaş da indirimli,120 dakika 3 araç değiştirilyor,ilki 7 küsür,diğerleri bedava.
Allah sağlıklı uzun ömürler versin 65 Yaş ve üstü bizim burada da bedava ihtiyar heyeti istediği gibi geziyor. Ben 63 Te rakamları yer değiştirip size yazdım siz tekrar değiştirdiniz.İnan 63 yaş kartını hanım zorla aldırmıştı, ama bu kez 65 yaş kartını alacağım tabii ölmez sağ kalırsam Bizde belediye taşıtları bedava ,tcdd trenler %50 indirimli Tabii 60 yaş da indirimli,120 dakika 3 araç değiştirilyor,ilki 7 küsür,diğerleri bedava.
Sen daha gençsin ben 9 Yıl beklemem gerekiyor. YaşarsakSayın Emmi. Benim de pek kalmamış. Ama açıkçası otobüse binmeyeli bayağı oldu. Trene hiç binmedim. Bakalım ne olacak.
Tam bende onu söyleyecektim. O yaşları görürsek. O kısmı biraz düşündürdü. :( Annem ve babam o yaşı göremedi.Sen daha gençsin ben 9 Yıl beklemem gerekiyor. Yaşarsak
Amin cümlemize Ben okurken ayna karşısında okuduğumdan 63 gibi görüyorumAllah sağlıklı uzun ömürler versin 65 Yaş ve üstü bizim burada da bedava ihtiyar heyeti istediği gibi geziyor. Ben 63 Te rakamları yer değiştirip size yazdım siz tekrar değiştirdiniz.
Sayın Emmi. Benim de pek kalmamış. Ama açıkçası otobüse binmeyeli bayağı oldu. Trene hiç binmedim. Bakalım ne olacak.
Ben seni 71 biliyordumTam bende onu söyleyecektim. O yaşları görürsek. O kısmı biraz düşündürdü. :( Annem ve babam o yaşı göremedi.
Kusura bakmayın. Yine konuyu dağıttım. Bu mesajları muhabbet kısmına alalım mı?
Başınız sağ olsun.Tam bende onu söyleyecektim. O yaşları görürsek. O kısmı biraz düşündürdü. :( Annem ve babam o yaşı göremedi.
Linux konusundan dolayı di mi Sayın Emmi?Ben seni 71 biliyordum
Dostlar sağolsun. Cümlesinin mekanı cennet olsun.Başınız sağ olsun.
Ne demiştiniz?Bu arada mesajları dediğim gibi yapalım mı?
Alma alma,kalsın buradaTam bende onu söyleyecektim. O yaşları görürsek. O kısmı biraz düşündürdü. :( Annem ve babam o yaşı göremedi.