Merhabalar, 65TWS218 model bir tv aldım. Henüz elime geçmedi. Adem Bey'in videosunda bahsettiği üzere 17MB180E yeni seri anakart ve BOE ips panel var diye biliyorum. Hali hazırda yanılmıyorsam (4 yıl önce yine Adem Bey'in tavsiyesiyle sahip olduğum) mb120 anakartlı 65ub9100 model tv kullanıcısıyım. 65ub9100 model mb120li tv'm dts dts hd çözüyor, bir sıkıntı yaşamıyorum. Videoları usb ile tvde çözdürüp, sesi hdmi ile pass through yaptığım bir 5+1 ses sistemim var. Yani Ses sistemim dts dts hd çözüyor fakat televizyonunda bunları usb üzerinden çözmesi-tanıması gerekiyor. Techwood 65TWS128 marka model tv henüz elime geçmeden kullanıcı kılavuzunu edinmeyi başardım. Bu kılavuza göre dts dts hd veya dolby truehd lisansları görünmüyor.
Öte yandan mb180e anakartlı diğer tvlerinde kullanıcı kılavuzlarına baktığımda hiçbirinde dts dts hd lisansı mevcut değil. Ürün elime geçmeden bunun teyidini nasıl yapabilirim? Duruma göre ürün alımını iptal etmeyi düşünüyorum. Öte yandan Adem Bey videosunda ov65500 deki panel ile aynı paneli kullandığını belirtmişti. O ürünün yazılımsal sebebpli olarak netflixte hdr performansı çok kötü olduğunu için o ürünü tercih etmedim. Bu üründe HDR performansı hakkında bilgisi olan var mı?
Tüm bunlar haricinde 65TWS218 ve OV65500 modellerini birbirlerine karşı +- lerini tartarak tws218i tercih etmiştim. Normal karasal yayın -neredeyse- izlemiyorum. O yüzden hdr sorunu sebebiyle ov655500yi elemiştim. Sizin 6000 tlye kadar 65" önerebileceğiniz bir tv var mıdır, hem dts hd hem dolby atmosa sahip olsun ?
Techwood 65TWS218 Kullanıcı Kılavuzu:
Öte yandan mb180e anakartlı diğer tvlerinde kullanıcı kılavuzlarına baktığımda hiçbirinde dts dts hd lisansı mevcut değil. Ürün elime geçmeden bunun teyidini nasıl yapabilirim? Duruma göre ürün alımını iptal etmeyi düşünüyorum. Öte yandan Adem Bey videosunda ov65500 deki panel ile aynı paneli kullandığını belirtmişti. O ürünün yazılımsal sebebpli olarak netflixte hdr performansı çok kötü olduğunu için o ürünü tercih etmedim. Bu üründe HDR performansı hakkında bilgisi olan var mı?
Tüm bunlar haricinde 65TWS218 ve OV65500 modellerini birbirlerine karşı +- lerini tartarak tws218i tercih etmiştim. Normal karasal yayın -neredeyse- izlemiyorum. O yüzden hdr sorunu sebebiyle ov655500yi elemiştim. Sizin 6000 tlye kadar 65" önerebileceğiniz bir tv var mıdır, hem dts hd hem dolby atmosa sahip olsun ?
Techwood 65TWS218 Kullanıcı Kılavuzu:
Son düzenleme: