Adresinde yazılımı mevcut yazılımı yüklemeye çalışınca garip bir şekilde %60 a geldi error dedi fişi çekip tekrar taktım sıfırdan başladı %72 civarı error dedi tekrar fişi çıkarıp taktım tekrar yazılım güncellemeye başladı %100 update complete dedi öylece kaldı J Tekrar fişi çıkarıp taktım tv sorunsuz güncellenmiş şekilde açıldı enterasan
Evet programlar arasında maalesef kanal editör programı yok…
Artıları
- Fiyat / Performans ürünü
- Eski 51” full hd samsung plazmaya göre görüntü muhteşem
- TRT 4K uydu / 4K Film-Dizi (mx player kurdum) sorunsuz takılma yok hatta 8 çekirdekli 3gb ramli KIII Pro android uydu alıcısından –sanki- 1 tık daha performanslı gibi geldi
(KIII pro t820mp3 600 mhz – dijitsu g52 850 mhz gpu ya sahip..)
- Kanal geçiş hızı güzel
- Android alt yapısı olması +
Eksiklikleri
- Uydu kısmı direk -5 puan … Böyle bir şey olamaz ne toplu silme / taşıma var ne TP tarama var yanlışlıkla bir kanalı silseniz sıfırdan tekrar arama yap tekrar tek tek sil tek tek taşı bu kısım gerçekten rezalet
- Otel modu denilen yerden kanal yedeklemesi yapar geri yüklerseniz kanal listesi önce yedeklediğiniz gibi geliyor sonra kendi kendine kanalları değiştirmeye başlıyor bir sürü kanal kendi kendine taranıp listenize ekleniyor işler bildiğiniz çok karışıyor J
- Ses kalitesi yeterli değil ayarla alakası yok hoparlörler dandik… yinede ince ayar ile kabul edilebilir seviyeye getirebiliyorsunuz.
- Kumandadan işlevler bazen kafasına göre takılıyor … mesala kanal listesini açıyorsunuz bir alt kanala gelip ok basacaksınız 5-10 kanal birden aşağıya gidiyor bir başka örnek ses 14 te 13 yada 12 ye getirmek istiyorsunuz bir basıyorsunuz 14 ten 0 kadar iniyor J
Genel olarak bakarsak alınabilir bir tv ancak yazılımsal sorunları var eksiklikleri var
Uydu kısmı geliştirilse, birde kanal editörü yapılırsa bu tv çok daha fazla satar.