Beni uyarmıştın Ferhat bey teşekkür ediyorum ama gölgelenme olayı ara ara olur diye tahmin ediyordum ama 2 dakikada bir olduğu için gerçekten film izleme keyfini yok ediyor hepsi burada da Vestel genel merkezde ürünün arkasında duruyor servis yarın gelecek ya genel merkez ürünün arkasında duracak değişim gerçekleşecek ya da hepsi burada ürün stokta varsa değişim yapacak genel merkez degisim yaparsa onların fiyat politikasında 9400 ile 9500 fiyatı aynı ama stokta varsa 9400 de de boe panel varmış panelle ilgili düşüncemi soyleyim IPS panel kötü bir panel değil izlenecek bir panel ama en çok merak ettiğim konu problem ana kart kaynakli mi panel kaynaklı mi bu üründen Türkiye'de binlerce satıldı elbet şikayetler yansırdi ama senin TV benim TV arka arkaya patlak baş gösterdi şu titreme olayı olmasa ben TV den memnun kalmıştım olayın birde diğer boyutu var bu problem fabrika içinde sıkıntı eğer bu problem kronikse binlerce TV geri dönebilir fabrika içinde bu bir zarar demek bu durumda kötü bir durumben sordum servise 9400 modeliyle değiştirebilir miyim yada üstüne bir miktar para verip ua9500 modelini alabilir miyim diye hayır dedi servis,,,fakat genel mermezi aramak aklıma gelmedi...bende 4300 tl ye almıştım ama o mozaiklenme katlanılır gibi değildi
bilgi verirseniz sevinirim,,,ben iade ettikten sonra hala bir tv almadım,,Beni uyarmıştın Ferhat bey teşekkür ediyorum ama gölgelenme olayı ara ara olur diye tahmin ediyordum ama 2 dakikada bir olduğu için gerçekten film izleme keyfini yok ediyor hepsi burada da Vestel genel merkezde ürünün arkasında duruyor servis yarın gelecek ya genel merkez ürünün arkasında duracak değişim gerçekleşecek ya da hepsi burada ürün stokta varsa değişim yapacak genel merkez degisim yaparsa onların fiyat politikasında 9400 ile 9500 fiyatı aynı ama stokta varsa 9400 de de boe panel varmış panelle ilgili düşüncemi soyleyim IPS panel kötü bir panel değil izlenecek bir panel ama en çok merak ettiğim konu problem ana kart kaynakli mi panel kaynaklı mi bu üründen Türkiye'de binlerce satıldı elbet şikayetler yansırdi ama senin TV benim TV arka arkaya patlak baş gösterdi şu titreme olayı olmasa ben TV den memnun kalmıştım olayın birde diğer boyutu var bu problem fabrika içinde sıkıntı eğer bu problem kronikse binlerce TV geri dönebilir fabrika içinde bu bir zarar demek bu durumda kötü bir durum
Servis yarın gelecek süreç yarın başlıyor bilgi veriririmbilgi verirseniz sevinirim,,,ben iade ettikten sonra hala bir tv almadım,,
Sevgili arkadaşlar merhaba Vestel 65u9500 araştırarak isteyerek severek aldım bu TV yi hatta bu formda olumlu yönleriyle uyarildim sağolsun fikoloji hocamız da uyarmış alacak kişileri ama ben Regal 65inc te boe mb230 ana kart Vestel 65u9500 de karma panel mb230 ana kart olması nedeniyle ikisini düşündüm derken Vestel anlık indirime girdi bende aldim TV yi TV geldi kurulum yapıldı boe panel IPS TV benim hoşuma gitti memnun kaldım sonra TV yi izlemeye başladık ki formda yazılan uyarilan sorunları bende yaşadım ulusal kanal netflix YouTube farketmeksizin görüntüde titreme gölgelenme bırakın çok hızlı sahneyi normal yürümede dahi dalgalanma yaşandı TV de servis geldi raporunu tuttu aldigim yer hepsi burada ürünün arkasında durdu ama ben genel merkezle görüştüm onlarda sağolsunlar değişime onay verdiler bu konuda doğru markada olduğuma bir kez daha inandim şimdi asıl olaya gelecek olursak ben ne almalıyım üstadlar bizim yasadigimiz olay panelle mi alakalı ana kartla mi okudugum kadarıyla formda ucu ana karta dayanıyor fakat panel Samsung yada LG panel olsaydı aynı sorun olur muydu ayrıca varsayalim ki 65u9400 stokta var fabrikada onu aldım şu an ki kullandığım dalgalanma yapan boe panel gelecek aynı hatayı yaşar miyiz ustadlarbilgi verirseniz sevinirim,,,ben iade ettikten sonra hala bir tv almadım,,
değişim derken? u9400 le değiştircekler mi?Sevgili arkadaşlar merhaba Vestel 65u9500 araştırarak isteyerek severek aldım bu TV yi hatta bu formda olumlu yönleriyle uyarildim sağolsun fikoloji hocamız da uyarmış alacak kişileri ama ben Regal 65inc te boe mb230 ana kart Vestel 65u9500 de karma panel mb230 ana kart olması nedeniyle ikisini düşündüm derken Vestel anlık indirime girdi bende aldim TV yi TV geldi kurulum yapıldı boe panel IPS TV benim hoşuma gitti memnun kaldım sonra TV yi izlemeye başladık ki formda yazılan uyarilan sorunları bende yaşadım ulusal kanal netflix YouTube farketmeksizin görüntüde titreme gölgelenme bırakın çok hızlı sahneyi normal yürümede dahi dalgalanma yaşandı TV de servis geldi raporunu tuttu aldigim yer hepsi burada ürünün arkasında durdu ama ben genel merkezle görüştüm onlarda sağolsunlar değişime onay verdiler bu konuda doğru markada olduğuma bir kez daha inandim şimdi asıl olaya gelecek olursak ben ne almalıyım üstadlar bizim yasadigimiz olay panelle mi alakalı ana kartla mi okudugum kadarıyla formda ucu ana karta dayanıyor fakat panel Samsung yada LG panel olsaydı aynı sorun olur muydu ayrıca varsayalim ki 65u9400 stokta var fabrikada onu aldım şu an ki kullandığım dalgalanma yapan boe panel gelecek aynı hatayı yaşar miyiz ustadlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada cümleme başlarken olumlu yazmışım olumsuz yazacaktım gerekli uyarılar yapılmıştı söylemek istediğim
Ürün değişimi onaylandı 9500 yada 9400 ile değişim olacak ama dediğim gibi bu problem kart problemli mi panel problemli mi önemli olan bu sorunun cevabı örneğin panel problemli ise 9400 te boe panel onda da olabilir eğer kart problemli ise 9500 de Samsung ya da LG panelde de yapabilir formdaki ustalardan destek bekliyorumdeğişim derken? u9400 le değiştircekler mi?
tühh ya 9400 le değişim olcağını bilseydim bende o şekilde yapardım :((Ürün değişimi onaylandı 9500 yada 9400 ile değişim olacak ama dediğim gibi bu problem kart problemli mi panel problemli mi önemli olan bu sorunun cevabı örneğin panel problemli ise 9400 te boe panel onda da olabilir eğer kart problemli ise 9500 de Samsung ya da LG panelde de yapabilir formdaki ustalardan destek bekliyorum
Üstad 9400 de bir ara tek boe panel vardı şimdi durum nedir yine tek boe mi yoksa karma panel işi var mı9400 de; hkc , panda , chot bile olsa bu kadar bariz sorun olmuyor ?
65u9400 içinÜstad 9400 de bir ara tek boe panel vardı şimdi durum nedir yine tek boe mi yoksa karma panel işi var mı
Bu arada değerli form destek ekibine fikoloji teknowest terapy albanez hoca adem helvacı abimiz hepinize destekler için teşekkürler sayenizde çok şey öğrendik sağolunFabrikadan aradılar stok durumu pandemi nedeniyle yok ne 9400 ne de 9500 pandemi dünyanın ortak sorunu tüm firmalarda üretim düştü ben sonuca bakiyorum arizali ürün değişime girdi üretimi bekleyecez sağlık olsun geç olsun güç olmasın
bana teşekkür yok mu???Fabrikadan aradılar stok durumu pandemi nedeniyle yok ne 9400 ne de 9500 pandemi dünyanın ortak sorunu tüm firmalarda üretim düştü ben sonuca bakiyorum arizali ürün değişime girdi üretimi bekleyecez sağlık olsun geç olsun güç olmasın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada değerli form destek ekibine fikoloji teknowest terapy albanez hoca adem helvacı abimiz hepinize destekler için teşekkürler sayenizde çok şey öğrendik sağolun
Bak bu konuda yardımın büyük Ferhat bey senin de katkın var aynı ürünü aldın tecrübelerini paylastin yaşadığın aynı sorunlari bende yaşadım sana da teşekkürler sağol ??bana teşekkür yok mu???