Hangi modeli bu fiyata aldınızHayırlısı kardeşim ben tüm uyarılara rağmen aldım forma şimdi seri numarası sundum kutu açılmadı panel ne çıkacak onu bekliyorum fiyatlar 5500 TL ve üstü 4600 TL ye kapattım
Hangi modeli bu fiyata aldınızHayırlısı kardeşim ben tüm uyarılara rağmen aldım forma şimdi seri numarası sundum kutu açılmadı panel ne çıkacak onu bekliyorum fiyatlar 5500 TL ve üstü 4600 TL ye kapattım
kurulduğunda netflix film performansına bakar mısınızHayırlısı kardeşim ben tüm uyarılara rağmen aldım forma şimdi seri numarası sundum kutu açılmadı panel ne çıkacak onu bekliyorum fiyatlar 5500 TL ve üstü 4600 TL ye kapattım
nefflix kullanmıyorum ama 4k filimlerde mükemmel ötesi..sonuçta insan 1 defa alıyor bunuda düşünmek önemlihareketli aksiyon sahnelerde nasıl netflixte?
nefflix kullanmıyorum ama 4k filimlerde mükemmel ötesi..sonuçta insan 1 defa alıyor bunuda düşünmek önemli
bu mu mükemmel ötesi?
bu mu mükemmel ötesi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
pardon yanlış yazmışımya ) siz Lg aşmıştımız değil mi?
bir tek netflixte değil bir çok platformda denedim film performans kötü.Netflix çok düşük bitrate değeriyle yayın yapıyor, bence gerçek bir 4k film indirip bir de öyle deneyin, ben sizin üründe bir anormallik olduğunu düşünüyorum
Vestel 65u9500 aldım ilk izlenim TV mükemmelHangi modeli bu fiyata aldınız
netflixte film açıp hareketli sahneleri kontrol eder miisnizVestel 65u9500 aldım ilk izlenim TV mükemmel
Yeni geldim Ferhat bey akşam inceler paylaşırım benim merak ettiğim panel daha fikoloji görmedi bir bakalım hangi panel çıkacak o zaman daha anlaşılır her şeynetflixte film açıp hareketli sahneleri kontrol eder miisniz
iadem onaylanmışFerhat kardeş noldu senin iade tamam mı
Adına sevindim en azindan yaşadığın süreçte bilgi sahibi olduk yol yordam ogrendik daha iyi tvler alman dilegiyleiadem onaylanmış
Adına sevindim en azindan yaşadığın süreçte bilgi sahibi olduk yol yordam ogrendik daha iyi tvler alman dilegiyle
çok teşekkür ederim Lg yada Samsung almak istiyorum bakalım kovalıcaz indirimleri,,Adına sevindim en azindan yaşadığın süreçte bilgi sahibi olduk yol yordam ogrendik daha iyi tvler alman dilegiyle