55UA2263DT 58UA2263DT 65UA2263DT Teknik Özellikler

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Stok tedarik deyip iptal ne kadar saçma 101 sitede yazar. sepete atılan her ürün stokta vardır.
Güncel stok bilgisi diye bu ara hep stok yok demeye başladılar.

B Çevrimdışı

banderas

Yeni Üye
23 Şub 2021
47
49
Tv ye sahip olan arkadaşlar ışık sızması kontrol edip resim atabilirmi

A Çevrimdışı

asbil10

Yeni Üye
3 Ocak 2019
31
35
IMG_20221212_185236.jpg

Hadi başlayalım çekime 😊
Bugün A101 e mağazaya girdik 58UA2263DT Model için ilk giren biziz saat 9:03 veya 4 geçiyor kasiyer görevlisi hanımefendi bölge stoklarında yok yazıyor dedi bölge mağaza sorumlusunu aradığında sorun var düzelir dediler gün boyu sorun düzelmedi.Muhtemelen ürünü satışa koymamak için böyle bir durum oluştu güven kaybı oldu şahsen

A101e sabah bundugumuz yere en yakın markete giren ilk müşteri olmamıza rağmen 58UA2263DT model televizyon bölge stok kalmamıştır. Şeklinde uyarı ile alamadık.A101 bir oyun çevirdi galiba.Bu Televizyondan alabilen var mı?

B Çevrimdışı

banderas

Yeni Üye
23 Şub 2021
47
49
Bugün A101 e mağazaya girdik 58UA2263DT Model için ilk giren biziz saat 9:03 veya 4 geçiyor kasiyer görevlisi hanımefendi bölge stoklarında yok yazıyor dedi bölge mağaza sorumlusunu aradığında sorun var düzelir dediler gün boyu sorun düzelmedi.Muhtemelen ürünü satışa koymamak için böyle bir durum oluştu güven kaybı oldu şahsen

A101e sabah bundugumuz yere en yakın markete giren ilk müşteri olmamıza rağmen 58UA2263DT model televizyon bölge stok kalmamıştır. Şeklinde uyarı ile alamadık.A101 bir oyun çevirdi galiba.Bu Televizyondan alabilen var mı?
Ürün çarşambayı perşembeye bağlayan gece saat 00:00 da online stoklara girip 15 dk içinde tükeniyor ben öyle aldım

IMG_20221216_003759.jpg
IMG_20221216_003739.jpg

Karanlık ortamda ekran kasa arasına bakınca led ler görünüyor ayrıca ışık zızması ve bulutlanma yine karanlık ortam ve karanlık ekranda rahatsız edici seviyede bu normal bir durummu acaba?

Son düzenleme:
The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291

İlgili sayfada Mağazada Bul seçeneğine tıklayıp bölgenizde stok sorgulaması yapabilirsin.

Mesela Örnek

Burada stok yok

S21216-102631.png

Burada stok var

S21216-102911.png

theozan Çevrimdışı

theozan 

Aktif Üye
13 Ocak 2020
142
36
B banderas, yazık tv değil bu resmen çöp. Bu kadarda kalitesiz beş para işçilik ile yapılan tv leri a101 lerde satarlar anca. Güya Toshiba markası yersen..

Y Çevrimdışı

yusuf3

Yeni Üye
12 Ara 2022
2
34
Benide bugün arayıp sistemsel hatadan dolayı stok kalmadan satış yapıldı diye siparişimi iptal ettiler ne kadar karaktersiz bi firma bu a101 şikayet ediceğimi söyledim yapabilecekleri bişey olmadığını söyleyip kapattılar telefonu

E Çevrimdışı

emrealan

Yeni Üye
12 Ara 2022
6
42
Ürünü websitesinden almayı başarmıştım. Bugün ben de arandım. Stoklarda kalmamış, sistemsel hata vs bişeyler salladılar. Stoklara girdikten 7 dk sonra almıştım nasıl oluyo bu diyince bilmiyorum gönderemeyecegiz ürünü diyip kapattilar. Stok sorgulamadan 10 km ilerdeki magazada çıktı. Gittim ama mağaza çalışanları ürünün hic gelmediğini söylediler. Nereye kime şikayet edelim bu arsızları bilemedim

Bu arada hala hazırlanıyor yazıyor sitede, iptal ve para iadesi yapılmadı.

Ürünü websitesinden almayı başarmıştım. Bugün ben de arandım. Stoklarda kalmamış, sistemsel hata vs bişeyler salladılar. Stoklara girdikten 7 dk sonra almıştım nasıl oluyo bu diyince bilmiyorum gönderemeyecegiz ürünü diyip kapattilar. Stok sorgulamadan 10 km ilerdeki magazada çıktı. Gittim ama mağaza çalışanları ürünün hic gelmediğini söylediler. Nereye kime şikayet edelim bu arsızları bilemedim

Bu arada hala hazırlanıyor yazıyor sitede, iptal ve para iadesi yapılmadı.
Mail geldi, iptal etmişler.

Son düzenleme:
theozan Çevrimdışı

theozan 

Aktif Üye
13 Ocak 2020
142
36
iptal olanlar paralarını geri alabildimi ? Kendi sitesinden Realme tv stick almistim yarım saat sonra vazgeçip iptal ettim içime sinmedi aradım tekrar iptal ettim ama inatla kargoya verdiler direk aradım bunları işte beyfendi kargodan teslim almayın geri gelsin ödemeyi iade edelim diye tamam dedim. Onlara iade olalı 5 gün oldu ve 900 TL paramı hala geri vermediler. :hayir

B Çevrimdışı

banderas

Yeni Üye
23 Şub 2021
47
49
iptal olanlar paralarını geri alabildimi ? Kendi sitesinden Realme tv stick almistim yarım saat sonra vazgeçip iptal ettim içime sinmedi aradım tekrar iptal ettim ama inatla kargoya verdiler direk aradım bunları işte beyfendi kargodan teslim almayın geri gelsin ödemeyi iade edelim diye tamam dedim. Onlara iade olalı 5 gün oldu ve 900 TL paramı hala geri vermediler. :hayir
27ekimde 65ua2063dt aldım servis kurulum için aradı iptal dedim 2gün sonra paramı iade ettiler ardından 55qa4163dt aldım online onuda iptal ettim onunda parasını 3gün içinde iade ettiler son olarak geçen hafta yine online 65ua2263dt aldım geldi servis kurdu karanlık odada siyah ekranda bulutlanma ışık sızması var servis normal olduğunu söyledi onun haricinde sıkıntı yok

Geri
Üst Alt